Σάλος με τη χειρόγραφη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Ξέσπασε on air ο γιος του, Ηρακλής (video)
Media

Σάλος με τη χειρόγραφη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Ξέσπασε on air ο γιος του, Ηρακλής (video)

Ο Ηρακλής Βλάχος μίλησε on air για την διαθήκη του πατέρα του, Ανέστη Βλάχου και ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν.

Ήταν 28 Αυγούστου, όταν ο Ανέστης Βλάχος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών. Ωστόσο 40 μέρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ξέσπασε «πόλεμος» στην οικογένεια για την διαθήκη του ηθοποιού.

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο ηθοποιός, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και για πολλές μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, τελικά κατέληξε, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Πριν καν προλάβουν όμως να περάσουν 40 μέρες από τον θάνατό του, άρχισε και η διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, λόγω μιας διαθήκης που εμφανίστηκε, και μάλιστα ιδιόχειρη.

Ο ηθοποιός απέκτησε δύο παιδιά τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στη δεύτερη σύζυγό του.

Μέσα σε αυτή δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά. Έτσι, ο Ηρακλής Βλάχος με παρουσία του δικηγόρου του αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» για την πλαστή σύμφωνα με τον ίδιο διαθήκη.

«Δεν είναι καν τα γράμματα του πατέρα μου. Ούτε η γραφή, ούτε το συντακτικό. Δε μπορώ να ξέρω ποιος το έχει συγγράψει αυτό το κείμενο. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από την άλλη πλευρά. Η σχέση μου με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα μου ήταν ανύπαρκτη. Η σχέση μου μαζί της ήταν πάντα κακή γιατί έχουμε πολύ διαφορετική φιλοσοφία και είμαι χαρούμενος και περήφανος που δεν έχω την ίδια φιλοσοφία με αυτό το άτομο. Πέρα από κάποιες γιορτές που κατ’ ανάγκη την ανεχόμουν δίπλα μου, δεν είχα καμία σχέση μαζί της. Δε μπορούσα να πω τίποτα παραπάνω από μια καλημέρα…» δήλωσε αρχικά ο Ηρακλής Βλάχος.

Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Με τον πατέρα μου περάσαμε από διάφορα στάδια. Τα προβλήματα όλα στη σχέση μας ξεκινούσαν πάντα από τη σχέση του με αυτή τη γυναίκα. Όλα γινόντουσαν από εκείνη την πλευρά… Τον πατέρα μου πάντα τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμα. Έχω μπει στη θέση της αδερφής μου και σκέφτομαι ότι αν εγώ ήμουν στη θέση της θα την έπιανα και θα της έλεγα να τα μοιράσουμε όλα… Οι ανακρίβειες είναι πάρα πολλές σε αυτή τη διαθήκη… Αυτή είναι μια διαθήκη που δεν την έχει γράψει ο πατέρας μου».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved