Ανέστης Βλάχος: Ξεσπά ο γιος του λίγο πριν ανοίξει η διαθήκη: «Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: Ξεσπά ο γιος του λίγο πριν ανοίξει η διαθήκη: «Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι»

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου,  Ηρακλής, λίγα 24ωρα πριν ανοίξει η διαθήκη του αξέχαστου ηθοποιού ξεσπά!

Να σας θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με τον θάνατο του ηθοποιού τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Ηρακλής Βλάχου ενημερώθηκε για σύνταξη διαθήκης του πατέρα του. Κανείς δε γνώριζε αν τελικά υπήρχε η περιβόητη διαθήκη που είχε συντάξει ο ίδιος η οποία κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού. Από εκείνη τη στιγμή ο γιος του Ηρακλής βρίσκεται σε αντιπαράθεση τόσο με την ετεροθαλή αδερφή του Έλλη, όσο και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Μαρία Γαρίτση.

Ο Ηρακλής αναφέρει στην εφημερίδα Espresso: «Τη Δευτέρα περιμένω το προφανές και, όπως μας έχει προαναγγελθεί, η διαθήκη αυτή φέρνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην κόρη του Έλλη. Από τη δική μας πλευρά θα υπάρξουν τριών ειδών νομικές προσβολές, α) για τη νόμιμη μοίρα, β)προσβολή για τη γνησιότητα της διαθήκης, γ) ο πατέρας μου δεν είχε δικαιοπρακτική ικανότητα. Το τελευταίο σημαίνει ότι ο μπαμπάς λόγω αλλεπάλληλων εγκεφαλικών, δεν είχε την ικανότητα να συντάξει καμία διαθήκη. Είχε μάλιστα νοσηλευτεί τρεις φορές πολύ σοβαρά, το 2012, το 2017 και το 2021».

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι καθαρά ηθικό για μένα που είμαι γιος του. Την υπόθεση της διαθήκης θα τη φτάσω μέχρι το τέλος και δε ζητάω τίποτα από θέμα οικονομικό ή περιουσιακό στοιχείο για να περάσει στην κατοχή μου. Δεν θέλω απολύτως τίποτα. Το έχω δηλώσει ότι όσα μου ανήκουν και εκδικαστούν από αυτή την ιστορία θα τα δώσω στα ιδρύματα με παιδάκια που έχουν καρκίνο στη μνήμη του πατέρα μου» προσθέτει ο Ηρακλής Βλάχος.

Και υπογράμμισε: «Θα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που θα καταθέσουν για το πως ζούσε ο πατέρας μου τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Με τον δικηγόρο μου έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα πειστήρια που οφείλω για να αποκατασταθεί η μνήμη του. Δυστυχώς του πατέρα μου δεν του άξιζε να ζει έτσι τα τελευταία χρόνια της ζωής του.. Μόλις πήραμε χαμπάρι τι ακριβώς συνέβαινε πήραμε τα ηνία στα χέρια μας και δεν τον αφήσαμε λεπτό μόνο του μέχρι και τον θάνατό του. Ήμασταν νύχτα μέρα εκεί. Ήταν όμως πολύ αργά. Δυστυχώς δεν είχαμε καταλάβει το παραμικρό από όσα περνούσε».

Διαβάστε επίσης:

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του, Ηρακλής, μιλά για το «θρίλερ» με την περιουσία του ηθοποιού (Video)

Γιος Ανέστη Βλάχου: Δεν υπάρχει διαθήκη στο Ειρηνοδικείο - Το διαψεύδει η κόρη του (Video)

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του ηθοποιού - Σε δικαστικό θρίλερ η ιδιόχειρη διαθήκη του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved