Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του, Ηρακλής, μιλά για το «θρίλερ» με την περιουσία του ηθοποιού (Video)
Media

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του, Ηρακλής, μιλά για το «θρίλερ» με την περιουσία του ηθοποιού (Video)

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, λόγω μιας ιδιόχειρης διαθήκης που εμφανίστηκε.

O Ηρακλής Βλάχος μίλησε πρώτη φορά για την ιδιόχειρη διαθήκη που η αδερφή του υποστηρίζει πως της άφησε ο πατέρας τους: «Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου το Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη με παίρνει η αδερφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα, ότι πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ παίρνει και τον γιο μου, τον Ανέστη. Του είπε τα ίδια, ότι πρέπει να μιλήσουμε. Βρεθήκανε με τον Ανέστη 1-2 μέρες πριν το μνημόσυνο. Εκεί του ανέφερε ότι υπάρχει μια χειρόγραφη διαθήκη – βέβαια είπε 6-7 διαφορετικές εκδοχές – στην οποία ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτή. Έτσι είπε. Μετά βέβαια έγινε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση. Ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος μάρτυρας, κάποια θεία μου η οποία δεν ήταν τελικά μάρτυρας.»!

Και τόνισε: «Ο πατέρας μου ήταν αρκετά άντρας. Αυτές τις μεθόδους περί διαθηκών, δε τις ήξερες ο πατέρας μου. Εγώ τουλάχιστον, αν ερχόταν ο πατέρας μου και ήθελε να αφήσει μια αντίστοιχη διαθήκη, εκτός του ότι θα είχα αρνηθεί και θα έλεγα ότι θα γίνει αυτό που πρέπει, θα φώναζα την αδερφή μου και θα της έλεγα ότι ο πατέρας μας θέλει να αφήσει τα πάντα σε μένα, δε θα το δεχτώ και θα έσκιζα τη διαθήκη. Εγώ όμως…».

Και πρόσθεσε: «Εδώ και 20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί την άλλη πλευρά και δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Αν μου φέρουν να δω ότι υπάρχει η διαθήκη τότε θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με την αδερφή μου, η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved