Γιώργος Χριστοδούλου: Κατέρρευσε στο Mega Καλημέρα - «Δεν έφυγε αλλά έμεινε εγκεφαλικά νεκρός»
Media

Γιώργος Χριστοδούλου: Κατέρρευσε στο Mega Καλημέρα - «Δεν έφυγε αλλά έμεινε εγκεφαλικά νεκρός»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του στη ρόλο στην «Λάμψη», τον λόγο που έμεινε έναν μήνα κλεισμένος στο σπίτι και η συγκινητική αφήγηση για τον τρόπο που «έχασε» τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη «Λάμψη», ως σοφέρ του «Γιάγκου Δράκου»: «Συναντηθήκαμε τυχαία με τον Νίκο Φώσκολο και μου είπε «θα είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της «Λάμψης». Πάντα κάποιοι μεσολαβούσαν που έπρεπε να βάλουν κάποιον μέσα στο σίριαλ και με έβαλε να κάνω τον σοφέρ του Γιάγκου Δράκου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

«Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που έφυγε από την «Λάμψη» δεν νομίζω να καβάλησα ποτέ το καλάμι, με τίποτα!», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που περίμενε και το γεγονός αυτό τον έκανε να μείνει κλεισμένος στο σπίτι!

«Περίμενα τηλεφώνημα από την Έλλη Λαμπέτη και δεν βγήκα έναν μήνα από το σπίτι μέχρι να με πάρει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ξυλουργικά, ότι μπορείς να φανταστείς. Πήγα να δω τον μπαμπά μου, έβηξε λίγο δυνατά και έμεινε εγκεφαλικά νεκρός», υποστήριξε αναφερόμενος στον πατέρα του, και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Και τόνισε συγκινημένος: «Έπαιζα εγώ κανονικά, ένα από τα βράδια που πήγα εκεί ήταν μεγάλο το σοκ γιατί πήγα μέσα και ήταν άδειο το κρεβάτι. Ήταν άδειο το κρεβάτι. Και έμεινα εκεί και λέω, «Γιώργο δύναμη τώρα γιατί αύριο έχεις παράσταση». Δεν είπα τίποτα σε κανέναν».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved