Άσε μας ρε μαμά: Φαίδρα Δρούκα: «Η Αλίκη φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων»
Media

Άσε μας ρε μαμά: Φαίδρα Δρούκα: «Η Αλίκη φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων»

Η Φαίδρα Δρούκα υποδύεται την Αλίκη στην κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Έπειτα από ένα θεατρικό «Υπέροχο διαζύγιο», έρχεται η Αλίκη φουριόζα να κάνει άνω-κάτω τη ζωή του Θωμά Παπαπέτρου;

«Όλων! Όχι μόνο του Θωμά».

Ηρωίδα με πικάντικα χαρακτηριστικά;

«Πολύ δυναμική, εγωίστρια, επίμονη. Πετυχαίνει πάντα τους στόχους της. Είναι πολύ πονηρή και ταυτόχρονα έξυπνη».

Μία γυναίκα που εγκατάλειψε την οικογένεια της, με μικρά παιδιά, για να πάει στις Ινδίες και να βρει τον εσώτερο εαυτό της;

«Είναι...τζαζ η γυναίκα. Επιστρέφει, δε, πιστεύοντας ότι θα έπρεπε όλοι να χαίρονται. Είναι τόσο εγωίστρια, που πιστεύει ότι θα έπρεπε να της πουν "ευχαριστώ" που γυρίζει. Άλλωστε, "για εσάς πήγα στην Ινδία. Για να επιστρέψω καλή μάνα και σύζυγος"!».

Αν και έκανε ντόλτσε βίτα και όχι ενδοσκόπηση...

«Έχω την αίσθηση όσο την έχω σκιαγραφήσει ότι, καθώς ήταν πολύ ανώριμη και κακομαθημένη, έφυγε γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μητρότητα και ότι δούλευε τόσο πολύ ο άντρας της. Η ντόλτσε βίτα μαζί με τα φράγκα, καθώς προέρχεται από πλούσια οικογένεια και παίρνει ποσοστά από την εταιρία, προέκυψε. Δεν τους παράτησε για έναν έρωτα».

Εμφανίζεται την ώρα που θα υπογραφεί η συνεργασία ΑΡΜΕΚΟ - Παπαπέτρου…

«Βάζει φρένο σε όλα! Είναι αποφασισμένη, γιατί τη στιγμή που εμφανίζεται και αναστατώνει το σύμπαν, κάνει καλό στην εταιρία. Προλαβαίνει κακοτοπιές η Αλίκη. Έχει λεφτά, αλλά είναι έξυπνη και ξέρει να τα διαχειριστεί. Αργότερα, προσπαθεί να βρει τρόπους για να κάνει το καλύτερο δυνατό για την εταιρία. Και τα καταφέρνει, σε αντίθεση με τον Θωμά έως τώρα».

Η Αλίκη αντιμέτωπη με τη Ρωξάνη, και οι δυο τους επικεφαλής στις εταιρίες...

«Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη και με την κόρη της. Ο γιος της είναι πιο αφελής και με έναν τρόπο στηρίζει και δεν επιτίθεται στη μητέρα του. Η κόρη της δικαίως δεν μπορεί να τη συγχωρέσει, ούτε να κατανοήσει, γιατί τους εγκατέλειψε. Ωστόσο, η Αλίκη έχει έτοιμη τη δικαιολογία τύπου: "Κοίτα πόσο τσαγανό έχει η κόρη μου. Έχω κάνει ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Κοίτα πόσο μου μοιάζει Μπράβο μου!". Φαίνεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες».

Ο Θωμάς Θέλει να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί;

«Η Αλίκη μένει σπίτι και θέλει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. Είναι θυμωμένος μαζί της και τον τρελαίνει διαρκώς. Μεγάλωσε μόνος τα παιδιά και τώρα η Αλίκη πουλάει τρελίτσα. Υπάρχουν και στιγμές που λυγίζει ο Θωμάς στις προκλήσεις της. Είναι λιγάκι μπουνταλάκος. Θα δούμε πώς θα καταλήξουν», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved