Survivor: Η αγωνία του Ρουβά για τη Φανή, το μωρό που είναι στον... δρόμο και τα δάκρυα!
Media

Survivor: Η αγωνία του Ρουβά για τη Φανή, το μωρό που είναι στον... δρόμο και τα δάκρυα!

Survivor: Απόψε, οι Κόκκινοι απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους! 

Οι Διάσημοι μετά από έναν σκληρό αγώνα απέναντι στους Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σε ζωντανό χρόνο μέσω μηνυμάτων με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος ως νέος παίκτης στην ομάδα δεν δικαιούταν το ίδιο έπαθλο με τους υπόλοιπους και έτσι αρκέστηκε σε ένα... τρολάρισμα των θαυμαστών του οι οποίοι τον συνέκριναν με έναν παλιότερο παίκτη του Survivor. Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Σειρά είχε η Τζο η οποία είχε την ευκαιρία να δει μηνύματα των δικών της ανθρώπων χωρίς όμως να μπορεί να τους απαντήσει καθώς είναι νεότερη παίκτρια από τους υπόλοιπους. Όλοι οι συμπαίκτες της έπαθαν πλάκα με την όμορφη αδελφή της. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η Ασημίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε μηνύματα από την αδελφή της Αναστασία αλλά και τη μητέρα της. Δείτε παρακάτω:

Δάκρυσε όμως και ο Κατσαούνης όταν είδε τις φωτογραφίες που του έστελναν δικοί του άνθρωποι από το παρελθόν.

Χαρούμενη που κατάφερε να μιλήσει με τη μητέρα της ήταν η Ναυσικά η οποία ρωτούσε να μάθει για όλους όσους έχει αφήσει πίσω. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε μήνυμα από τον αδελφό του Βασίλη τον οποίο ο γνωστός σεφ ρώτησε με μεγάλη αγωνία αν είχε δει τελευταία την αγαπημένη του Φανή. Ο Απόστολος χάρηκε όταν έμαθε ότι ο αδελφός του βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και λίγη ώρα πριν είχε πιει καφέ με την όμορφη Φανή, την αγαπημένη του. Δείτε το βίντεο:

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήρθε λίγο αργότερα όταν η Σταυρούλα έμαθε από τον αδελφό της ότι θα γίνει νονά αφού η γυναίκα του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Η Σταυρούλα έβαλε τα κλάματα και μάλιστα αποκάλυψε ότι θα τον βαφτίσει Παναγιώτη! Δείτε το βίντεο:

Ο Στάθης με συγκίνηση όλα όσα είχαν να του πουν η μητέρα του και η αδελφή του που έχει να τους δει και να τους ακούσει αρκετό καιρό. Δείτε το βίντεο:

Η Μυριέλλα επιτέλους μίλησε με τη μητέρα της που τόσο ήθελε να ακούσει. Η μαμά Μυριέλλας δεν αγαπάει τη δημοσιότητα και μέχρι τώρα δεν είχε εμφανιστεί. Όμως σήμερα έκανε τη χάρη στην κόρη της να ανταλλάξουν μηνύματα για να της δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved