Survivor spoiler: Ανατροπή στην αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι
Media

Survivor spoiler: Ανατροπή στην αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι

Survivor spoiler: Τα πρώτα spoilers έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και αν όντως αποχωρήσει αυτό το πρόσωπο τότε σίγουρα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή!

Στο συμβούλιο μετά την ψηφοφορία δίπλα στη Μυριέλλα, η οποία αναδείχτηκε ως πρώτη υποψήφια στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτοί είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη, με το κοινό να αποφασίζει ποιον από τους τρεις θα αφήσει εκτός. Και μπορεί να φαίνεται μια εύκολη αποχώρηση καθώς ανάμεσα σε Μυριέλλα και Απόστολο, είναι και η Τζο, ωστόσο δεν θα είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, εκείνη πι αποχωρεί είναι η Μυριέλλα Κουρεντή! Μένει να δούμε και αυτό το spoiler θα επιβεβαιωθεί!

Ποια είναι η Μυριέλλα Κουρεντή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Επί 14 χρόνια έκανε κλασσικό μπαλέτο με το σύστημα RAD (Royal Academy of Dancing) ενώ έκανε και 12 χρόνια Πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Θέμελιο του Νίκου Βασταρδή όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στην κωμική σειρά "1 μήνας και κάτι" σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά του ALPHA "Γ4" του Λάκη Λαζόπουλου ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς Η Πολυκατοικία. Ακολούθησε ο ρόλος της Σάννυς Χατζηκώστα στην καθημερινή σειρά του MEGA Κλεμμένα Όνειρα τις σεζόν 2011-2014. Το 2014 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό show τραγουδιού Just the 2 Of Us του MEGA όπου και αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια.

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά Παρθένα Ζωή, ενώ την ίδια σεζόν έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του χορευτικού show Dancing with the stars όπου έφτασε μέχρι την τελική τετράδα. Την σεζόν 2018-2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά "Ελεύθερη Σχέση" στο OPEN. Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA "Έλα στη θέση μου".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved