X Factor: Τρελό γέλιο! Πήρε 4 «ναι» και ο Μιχάλης του ζήτησε συμβουλές για το... μούσι του!
Media

X Factor: Τρελό γέλιο! Πήρε 4 «ναι» και ο Μιχάλης του ζήτησε συμβουλές για το... μούσι του!

X Factor: Ο Πάνος Καλογήρου εντυπωσίασε με την ερμηνεία του αλλά και με το περιποιημένο μούσι του.

«Το “X Factor” είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο συμβαίνει στη ζωή μου», είπε αρχικά ο 30χρονος υποψήφιος και, όπως φάνηκε από την εμφάνισή του, έρχονται κι άλλα ακόμα καλύτερα!

Μόλις ο Πάνος Καλογήρου, που είναι κομμωτής στο επάγγελμα, μπήκε στο πλατό των auditions του «X Factor», το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν οι κριτές ήταν η γενειάδα του. «Το μούσι είναι δικό σου; Άμα το τραβήξουμε δεν βγαίνει;», τον ρώτησε ο Στέλιος Ρόκκος. «Αν τραγουδάς όπως περιποιείσαι το μούσι σου, τότε πρέπει να πούμε από τώρα ναι», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Με το «Something’s Got a Hold on Me» της Etta James, που έχει διασκευάσει και η Christina Aguilera, ο Πάνος Καλογήρου έκανε τους κριτές να χορεύουν όρθιοι. «Περάσαμε πολύ ωραία! Μου άρεσες πάρα πολύ, η ενέργειά σου, ο τρόπος που χειρίζεσαι τη φωνή σου, έχεις ένα πακέτο που το θέλουμε», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας. Η Μαρίζα Ρίζου έκανε ένα ακόμα κομπλιμέντο: «Ήταν σαν να άκουγα την Christina, ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έκανες».

«Το χρώμα της αύρας μου είναι κόκκινο. Πάθος!», είπε ο Πάνος Καλογήρου και το απέδειξε κάνοντας και εμάς «τούρμπο», όπως είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στο τέλος, ο Μιχάλης Κουινέλης δεν τον άφησε να φύγει μέχρι να του δώσει μερικές συμβουλές για να περιποιηθεί και το δικό του μούσι!

Δες το βίντεο από το mega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved