Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοιτά τον φακό και χαμογελά - Το νέο post του Σταύρου Θεοδωράκη!
Media

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοιτά τον φακό και χαμογελά - Το νέο post του Σταύρου Θεοδωράκη!

H Ιωάννα Παλιοσπύρου, το βράδυ της Πέμπτης 28 Απριλίου θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και θα την δούμε, για πρώτη φορά, χωρίς τη μάσκα της. 

Το μεσημέρι της 20ης Μαΐου 2020 ήταν εκείνο που απέβη και μοιραίο για την μετέπειτα ζωή της, όταν εκείνη δέχτηκε από γυναίκα επίθεση με βιτριόλι στο κέντρο της Καλλιθέας και ενώ η κοπέλα ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της.

Από εκείνη την ημέρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, με την ίδια να έχει δώσει έναν τεράστιο αγώνα, για να πάρει την ζωή της πίσω και να καταφέρει να αποκαταστήσει την υγεία της, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα αξιοθαύμαστο παράδειγμα στοχοπροσήλωσης, μιας και, παρά τις πολλές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, η ίδια δεν το έβαλε ποτέ κάτω και πιστεύει ότι μια μέρα όλα θα αλλάξουν και θα τα καταφέρει.

Το βράδυ της Πέμπτης 28 Απριλίου, στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως έχει γνωστοποιηθεί, η ίδια θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές", θέλοντας να δώσει το δικό της ηχηρό μήνυμα. Ο δημοσιογράφος, πριν από λίγη ώρα, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της Ιωάννας, χωρίς την μάσκα της, συνοδεύοντάς της από ένα συγκλονιστικό κείμενο, ονοματίζοντας την Ιωάννα "ηρωίδα".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας του: "Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;", με ρώτησε ένας φίλος.
Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές... Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της - με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας - έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας."

Δείτε στην παρακάτω gallery την νέα φωτογραφία που δημοσίευσε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved