Βίκυ Καγιά: Ποζάρει για πρώτη φορά με την ανανεωμένη επιτροπή του GNTM!
Media

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει για πρώτη φορά με την ανανεωμένη επιτροπή του GNTM!

Μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και σήμερα η Βίκυ Καγιά έλυσε όλες τις απορίες και έδωσε τέλος στην αγωνία έψαχναν ακόμα τη νέα κριτική επιτροπή του παιχνιδιού. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τα μέλη της νέας επιτροπής που επισήμως πλέον θα περνούν από casting τα κορίτσια τα οποία ευελπιστούν πως θα κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου Greeces' Next Top Model.

Η Βίκυ Καγιά, χαμογελώντας δίπλα στην Έλενα Γαλύφα, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή με τα χαρακτηριστικά πυκνά φρύδια, έκλεισε... στόματα, κυρίως όλων εκείνων που έψαχναν μανιωδώς να μάθουν ποια θα είναι τελικά η επιτροπή του επόμενου GNTM.

Εδώ και καιρό ακούγονταν διάφορα σενάρια για τη συγκεκριμένη επιτροπή και τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν μετά την αποχώρηση της Ζενεβιέβ, του Μπράτη και του Σκουλού και όντως αυτή ανανεώθηκε πλήρως.

Αν εξαιρέσει κανείς την επιστροφή της Βίκυς Καγιά και την αναβάθμιση του Γιώργου Καράβα, μιλάμε για τρία ολοκαίνουργια πρόσωπα.

Η fashion expert Έλενα Γαλύφα έχει αποδείξει πόσο το έχει με τη μόδα, ο Τάσος Σοφρωνίου είναι παλιός γνώριμος του GNTM όταν αυτό προβαλλόταν από άλλο κανάλι ενώ η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι μόλις 25 ετών, γεννήθηκε στην Κύπρο και είναι πασίγνωστη στον χώρο του μόντελινγκ.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Βίκυ Καγιά, σχολιάζοντας μάλιστα στη λεζάντα «The fierce five»:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved