Mad VMA 2022: Θέμης Γεωργαντάς: Μιλά για τον καβγά Light - Snik: «Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει»
Media

Mad VMA 2022: Θέμης Γεωργαντάς: Μιλά για τον καβγά Light - Snik: «Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει»

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (2/7) ο Θέμης Γεωργαντάς και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος παρουσιαστής, μίλησε για πρώτη φορά και για τον καβγά των τράπερς στα φετινά Mad VMA που ο ίδιος παρουσίαζε με την Κόνι Μεταξά.
«Με το που έγινε αυτό κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, έγινε το δεύτερο περιστατικό. Εκεί λοιπόν είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Ήταν sold out τα βραβεία, το γήπεδο ήταν γεμάτο και με μικρά παιδιά. Ενημερώνομαι εκείνη τη στιγμή από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών που προκάλεσαν τα επεισόδια αφαιρούνται από τη βραδιά. Κάθε φορά που έβγαινα στη σκηνή, μάθαινα δύο λεπτά πριν τι πρέπει να πω», είπε αρχικά ο Θέμης Γεωργαντάς και συνέχισε:

«Μετά από λίγο έμαθα ότι θα τραγουδήσουν κανονικά οι καλλιτέχνες αυτοί. Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά αλλά αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, διότι δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία, κόντρα, οπότε βγήκαν και τραγούδησαν, ο καθένας ξεχωριστά φυσικά. Μέχρι και άνθρωποι του Mad ήταν έξω από το καμαρίνι τους για να είσαι σίγουροι ότι δεν θα βγει ο ένας όσο τραγουδά ο άλλος. Τραγούδησαν και αποχώρησαν. Την Έλενα την είδα και μπροστά μου και έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Γενικά έχω στενοχωρηθεί για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού, όχι απέναντι στο Mad, αλλά απέναντι προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν και πλήρωσαν εισιτήριο».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved