Οι Δυο Ξένοι επέστρεψαν! Συγκίνηση στο twitter για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα: «Αθάνατη»
Media

Οι Δυο Ξένοι επέστρεψαν! Συγκίνηση στο twitter για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα: «Αθάνατη»

Δυο Ξένοι: Σε επανάληψη προβάλλεται από σήμερα (11-07) η σειρά του Mega που αγαπήθηκε όσο καμία. Η επιστροφή της Ντίνας Κώνστα μέσα από τη σειρά, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της έφερε ρίγη συγκίνησης στο twitter! 

Καταιγιστικά ήταν τα σχόλια για την αείμνηστη ηθοποιό, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες σε ηλικία 83 ετών. Το τηλεοπτικό κοινό δεν ξεχνά το ταλέντο της και φυσικά τον απίθανο ρόλο της Ντένη Μαρκορά στους Δυο Ξένους που άφησε εποχή!

Δες στη gallery μερικά από τα σχόλια των χρηστών, οι οποίοι βλέποντας και πάλι στην ηθοποιό στη μικρή οθόνη, συγκινήθηκαν!

«Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά. Ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα», είχε πει η Ντίνα Κώνστα ερωτώμενη για το ρόλο που έπαιξε στην καριέρα της η… Ντένη Μαρκορά.

«Ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις. Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι», ανέφερε για τη σειρά

Όσο για τα γυρίσματα, η ίδια είχε αποκαλύψει: «Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved