Χαμηλά νούμερα και σαρωτικές αλλαγές για τους Καραμεροχαριτάτους!
Media

Χαμηλά νούμερα και σαρωτικές αλλαγές για τους Καραμεροχαριτάτους!

Οι ψίθυροι έγιναν γκρίνια και η γκρίνια για τα νούμερα τηλεθέασης του «10 με 1 μαζί» άνοιξε τα σενάρια… πολλά σενάρια!

Οι τονωτικές ενέσεις με την προσθήκη της Άννας Πρέλεβιτς και της Κίρκης δεν φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Έτσι, οι ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις της πρωινής εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου φέρνουν πλέον πιο κοντά τα σενάρια σαρωτικών αλλαγών για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι οι ήττες των πρόσφατων ημερών δεν είναι ένα τυχαίο ή συγκυριακό γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη σκέψη είναι να δημιουργηθεί ένα νέο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών, κατά προτίμηση στα πρότυπα μοντέλου Mega, και συγκεκριμένα του «Πρωινού Mou». Όλα αυτά λέγονται ανοιχτά πια και στους διαδρόμους του καναλιού φωτογραφίζοντας τη Νάντια Μπουλέ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Το δεύτερο σενάριο αφορά στην Ευγενία Μανωλίδου! Και αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πάει τελικά στον ΑΝΤ1 (ώστε να έχουμε ένα brand new δίδυμο), υπάρχει πάντα η λύση ενός διαφορετικού διδύμου: Ένας από τους δύο φετινούς παρουσιαστές να γίνει ο παρτενέρ της Ευγενίας στους καναπέδες της εκπομπής!


Το ίδιο το κανάλι σχεδόν επίσημα δεν αρνείται γενικά πως «αναζητείται γυναικεία παρουσία για την εκπομπή», δείγμα και αυτό της δυσαρέσκειας που υπάρχει για τις επιδόσεις του «10 με 1 μαζί» στους πίνακες τηλεθέασης.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved