Ελένη Μενεγάκη: Η πρεμιέρα και o νέος συνεργάτης - έκπληξη στην εκπομπή της!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η πρεμιέρα και o νέος συνεργάτης - έκπληξη στην εκπομπή της!

 H εκπομπή «Ελένη» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μόνο μέρες και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για την πρεμιέρα της!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές των τηλεθεατών, με μια από τις πιο λατρεμένες παρουσιάστριες, που πρωταγωνιστεί επί χρόνια στα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αποκτήσει πλέον φανατικό κοινό.

Σε τροχιά επιστροφής, λοιπόν, στον τηλεοπτικό αέρα και, μάλιστα, με νέες προσθήκες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην εκπομπή «Ελένη» παραμένουν και φέτος οι βασικοί της συνεργάτες στο πάνελ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ στην ομάδα προστίθεται μία ακόμα δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη παίρνει θέση στο πάνελ από τον Σεπτέμβριο η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία θα συνεισφέρει με συνεντεύξεις και στον σχολιασμό των θεμάτων.

Στην αρχισυνταξία παραμένει η επί πολλά χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή, ενώ βοηθός αρχισυντάκτη αναλαμβάνει η Φωτεινή Λασπά στη θέση της Γεωργίας Ευσταθίου, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους.

Η παρουσιάστρια έχει άριστη σχέση με τους περισσότερους από τους συνεργάτες της και η αλήθεια είναι ότι αυτό φαίνεται προς τα έξω, μιας και δεν έχουν λείψει οι κοινές τους φωτογραφίες, με τα χαμόγελά τους να λάμπουν. Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει ο πρόσφατος συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, είπε πως δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτήν την συνεργασία και πως, για εκείνον, η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κατηγορία από μόνη της.

Πηγή: Real

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved