Ελένη Μενεγάκη: Έχει γεμίσει τον κήπο της στα Μελίσσια με αυτό το φυτό για καλοτυχία - Εσύ το ήξερες
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έχει γεμίσει τον κήπο της στα Μελίσσια με αυτό το φυτό για καλοτυχία - Εσύ το ήξερες

Η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν παραμυθένιο κήπο στα Μελίσσια, αλλά και ο κήπος της στα Άχλα της Άνδρου είναι εξίσου εντυπωσιακός, όμως έχει αδυναμία σε ένα φυτό και έχει τον λόγο της!

Η αγάπη της για τα λουλούδια και τον κήπο του σπιτιού της είναι γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει η ίδια τον κήπο της και το είχε πει στο παρελθόν πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές της.

O κήπος της μοιάζει σαν δάσος με τα τεράστια καταπράσινα δέντρα, ενώ έχει και παιδική χαρά για να παίζει η εξάχρονη Μαρίνα της.

Ο καταπράσινος κήπος της είναι γεμάτος φυτά, δέντρα και γκαζόν και είναι πάντα περιποιημένος.

Όπως περιποιείται τον κήπο της στα Μελίσσια, έτσι φροντίζει και τον κήπο της στα Άχλα της Άνδρου!

Η Ελένη Μενεγάκη την οποία έχουμε δει πολλές φορές να ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της, απολαμβάνει την ηρεμία σε αυτή τη γωνιά του σπιτιού της και επειδή πιστεύει πολύ στα γούρια, έχει φροντίσει να έχει και στις δύο κατοικίες της γλάστρες με βασιλικό!

Ο βασιλικός καθαρίζει τον αέρα από την αρνητική ενέργεια και προσελκύει τη θετική. Είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θεωρείται ότι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση.

Και η Ελένη έχει πολλές γλάστρες με βασιλικό όχι μόνο για καλοτυχία αλλά γιατί θέλει να βάζει στα φαγητά που φτιάχνει φρέσκο βασιλικό!

Εσείς έχετε δει τον κήπο της; Αν όχι, δείτε τον στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved