Media

Συγκλονίζει ο Νίκος Αλιάγας με την εξομολόγησή του: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα λίγες μέρες ζωής»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Αλιάγας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που είχε όταν γεννήθηκεν ενώ δεν δίστασε να πει ότι οι γιατροί δεν του έδιναν πολλές πιθανότητες να ζήσει. 

Ο ίδιος έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γειά σου" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το παρελθόν, αλλά και με τα μελλοντικά του σχέδια. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε γεννηθεί με ένα πρόβλημα υγείας και ότι οι γιατροί δεν του έδιναν πολλές πιθανότητες για να ζήσει!

Ο Νίκος Αλιάγας είπε χαρακτηριστικά: «Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών... Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυτό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο... Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved