Νίκος Αλιάγας- Τίνα Γρηγορίου: Απολαμβάνουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα- Οι φωτό από την παραλία!
Gossip Cam

Νίκος Αλιάγας- Τίνα Γρηγορίου: Απολαμβάνουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα- Οι φωτό από την παραλία!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Νίκο Αλιάγα μαζί με την σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου, στον Αστέρα Βουλιαγμένης να απολαμβάνουν την μέρα τους, χαλαρώνοντας στον καλοκαιρινό ήλιο.

Οι δυο τους βρίσκονται στην Ελλάδα, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι οποίες και είναι στο Παρίσι, όπου και μένουν μόνιμα εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Νίκο Αλιάγα μαζί με την σύντροφό του σε γνωστή παραλία της Αθήνας, να απολαμβάνουν τη μέρα τους και να χαλαρώνουν, μιας και το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι που το ήθελαν πάρα πολύ για το καλοκαίρι, μιας και αγαπούν πολύ τον ήλιο, αλλά και την Ελλάδα το καλοκαίρι.

Ο Νίκος Αλιάγας είναι πλέον διάσημος παρουσιαστής στην Γαλλία και λίγο πριν από την έναρξη των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αποφάσισε να επισκεφθεί την χώρα του. Μάλιστα, τόσο εκείνος, όσο και η σύντροφός του, έχουν κοινή καταγωγή από το Μεσολόγγι, όπου και βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διακοπές τους και να επιστρέψουν πίσω στις υποχρεώσεις τους!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved