Έλενα Πιερίδου: Η συγκίνηση on air, ο χωρισμός από τον Αμούτζα και η κούκλα μαμά
Media

Έλενα Πιερίδου: Η συγκίνηση on air, ο χωρισμός από τον Αμούτζα και η κούκλα μαμά

Γεια σου: Η Έλενα Πιερίδου είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος και ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα της, Νίκη, στο παρελθόν.

«Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν κοντά στα 18. Επειδή γνωρίζω τη μαμά μου, το πόσο δυνατός άνθρωπος είναι, σχεδόν φάνηκε πιο δυνατή από εμένα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Πιερίδου και εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η κούκλα μητέρα της Νίκη Πιερίδου μέσω Skype.
Περήφανη μητέρα και για τα δύο της παιδιά, καθώς να θυμίσουμε πως η Ιφιγένεια Πιερίδου από τη Γη της ελιάς είναι επίσης κόρη της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και αναπόλησαν στιγμές από το παρελθόν.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Αμούτζα που πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός, κρατώντας τον ρόλο του Νικηφόρου.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό μας, είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δύο χρόνια μαζί, οπότε μας δένουν πολλά πράγματα. Για κάποιον λόγο δεν είμαστε πια μαζί, δεν υπάρχει λόγος να μη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί. Τώρα είμαι μόνη», είπε η Έλενα Πιερίδου μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved