Πιερίδου: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση με τον Αμούτζα  και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον «Γλυκάνισο»!
Showbiz

Πιερίδου: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση με τον Αμούτζα και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον «Γλυκάνισο»!

Η Έλενα Πιερίδου είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς "Γλυκάνισος", που το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται, για να μας συναρπάσει με τις εξελίξεις της. 

Η ηθοποιός ασχολείται με την υποκριτική τα τελευταία χρόνια και μάλιστα την είχαμε παρακολουθήσει και σε άλλες παραγωγές, όπως στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Το Τατουάζ".

Η Έλενα Πιερίδου φέτος επανέρχεται στην τηλεόραση μέσα από την σειρά "Γλυκάνισος" στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ραζάν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά που έρχεται στον ΣΚΑΪ πραγματεύεται τον τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου. Η ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος και κατέχει τον ρόλο του Στρατή.

Η Έλενα Πιπερίδου στα 32 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ, ενώ το πρόσωπό της είναι μοναδικό και το βλέμμα της με τα καταπράσινα μάτια της εξίσου διαπεραστικό. Η ίδια είχε σχέση με τον Νικηφόρο του "Σασμού", τον ηθοποιό Γιώργο Αμουτζά και ακόμα και αν έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα για το τέλος της σχέσης τους, κανένας από τους δυο δεν έδωσε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Γιώργος Αμουτζάς είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του: "Ποτέ δεν έκανα ριάλιτι την προσωπική μου ζωή. Για την Έλενα που με ρωτάνε και έρχονται πολύ συγκεκριμένα, έχω πάντα την ίδια απάντηση. Η Έλενα είναι πάντα, είναι, δεν ήταν, δεν το λέω σε παρελθόντα χρόνο, ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που πάντα είμαι δίπλα της, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και τρέχουμε και σκιζόμαστε ο ένας για τον άλλο", ενώ η Έλενα Πιερίδου απάντησε, με τη σειρά της και εκείνη αινιγματικά, λέγοντας: "Ο Γιώργος υπήρχε στη ζωή μου και συνεχίζει να υπάρχει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η σχέση μας αφορά πιο πολύ εμάς τους δύο".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved