Γιώργος Αμούτζας: Το one night stand και όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Έλενα Πιερίδου
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: Το one night stand και όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Έλενα Πιερίδου

O Γιώργος Αμούτζας δηλώνει παραδοσιακός άντρας.

Ο 26χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν τον μπλοκάρει που τον φλερτάρουν, για το αν έχει κάνει one night stand, ενώ σχολίασε τον χωρισμό του με την Έλενα Πιερίδου.

Σε μπλοκάρει που σε φλερτάρουν;

Είμαι λίγο πιο παραδοσιακός ως άντρας. Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Προτιμώ η γυναίκα να βγάζει και κάτι λίγο άθικτο. Ότι δεν μπορούν να με έχουν όλοι. Μην μου το κάνεις τόσο εύκολο. Άσε να σε κυνηγήσω λίγο.

Να έχει λίγο ενδιαφέρον. Κυνηγός είναι ο άντρας. Μη μου το στερείς. Είναι σαν να σε ευνουχίζουν λίγο. Άσε να υπάρξει λίγο φλερτ. Να περάσουμε καλά και οι δυο. Να το γουστάρουμε.

Να πάρουμε τον χρόνο μας, και μετά δεν ξέρεις. Καμιά φορά από το πουθενά εμφανίζεται κάτι σαν one night stand και γίνεται ο πιο τρελός έρωτας της ζωής σου μετά. Αλλά γενικά είμαι κλασικός τύπος σε αυτά.

Έχεις κάνει one night stand;

Ναι, έχει συμβεί.

Και τώρα σε τι φάση είσαι; Κυνηγάς δηλαδή;

Κυνηγάω τους ρόλους μου. Τρέχω και δεν φτάνω. Αλήθεια σου λέω. Όχι, δεν δίνω ξενέρωτη απάντηση για να αποφύγω κάτι. Αλλά δεν παίρνω ανάσα. Δηλαδή πολλές φορές γυρνάω βράδυ στο σπίτι και λέω «Θέλω να βγω, να πάω με μια γυναίκα, να κάνω ένα ραντεβού σήμερα το βράδυ σουπερουάου!». Μέχρι να το πω, έχω ξαπλώσει στο κρεβατάκι μου και κοιμάμαι.

Σε φέρνει σε αμηχανία να σε ρωτάνε για την προσωπική σου ζωή και για τη σχέση που είχες με τη συνάδελφό σου, Έλενα Πιερίδου;

Ποτέ δεν έκανα ριάλιτι την προσωπική μου ζωή. Για την Έλενα που με ρωτάνε και έρχονται πολύ συγκεκριμένα, έχω πάντα την ίδια απάντηση. Η Έλενα είναι πάντα, είναι, δεν ήταν, δεν το λέω σε παρελθόντα χρόνο, ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που πάντα είμαι δίπλα της, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και τρέχουμε και σκιζόμαστε ο ένας για τον άλλο.

Μήπως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή να είναι η σύντροφός σου από τον ίδιο χώρο;

Από τη μια σε πολλά είναι καλύτερο, από την άλλη είναι τραγικό, είναι χάλια. Δεν έχω καταλήξει. Κάποια τα καταλαβαίνει ο ηθοποιός που άλλος δεν μπορεί να τα καταλάβει. Καταλαβαίνει τι θα πει ερωτική σκηνή, τι θα πει υποκριτική και πόσο μεγάλο χάσμα υπάρχει ανάμεσα στην υποκριτική και την πραγματική ζωή. Ότι πολλές φορές μάς πλησιάζουν οι γυναίκες, οι άντρες με πιο πονηρό τρόπο, έτοιμοι για όλα. Ένας ηθοποιός τα καταλαβαίνει γιατί τα βιώνει και ο ίδιος.

Ναι, αλλά υπάρχει και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Δηλαδή μετά τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ έχουμε ακόμη τέτοια; Όχι, εγώ χάρηκα τόσο πολύ όταν η Έλενα έκλεισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στον Γλυκάνισο. Γενικά δεν είμαι ζηλιάρης πάντως. Ούτε να ψάξω τηλέφωνα, να ρωτήσω ποιος είναι αυτός, τι έκανες, πού ήσουν, τι ώρα γύρισες. Πολύ κουράζομαι με αυτά.

Επειδή ίσως έχεις αυτοπεποίθηση.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό. Ξέρω, ωστόσο, ότι στο τέλος της ημέρας κοιμάται με μένα.

Είπε ότι δεν κάνει καταχρήσεις. Λίγο αλκοόλ, καπνίζει επιλεκτικά, αλλά τώρα το έχει κόψει για τις παραστάσεις. Θυμάται ότι ως μοναχοπαίδι, είχε φοβερό μέτρο. Του έλεγαν οι γονείς του: «Σε παρακαλώ πολύ, θέλω να μην το κάνεις αυτό γιατί θα με στενοχωρήσεις» και το σεβόταν.

Εκείνος, βέβαια, αποφάσισε αργότερα να ασχοληθεί και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. «Τους έχω αγχώσει, το ξέρω. Εντάξει δεν είναι νορμάλ να μπαίνεις σε μία πίστα, να ανεβαίνεις σε μια μηχανή και να πηγαίνεις με 300 χλμ. την ώρα».

Περιέγραψε το καλοκαίρι που βρέθηκε με την παράσταση στην Κρήτη, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει. Τον αναγνώριζαν παντού ως Νικηφόρο. «Έβγαινα με μάσκα, καπέλο και γυαλιά γιατί δεν μπορούσα να φτάσω εκεί που έπρεπε να φτάσω».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved