Σοφία Φαραζή: «Ο ανταγωνισμός είναι ευπρόσδεκτος γιατί έχουν οι ηθοποιοί δουλειά»
Media

Σοφία Φαραζή: «Ο ανταγωνισμός είναι ευπρόσδεκτος γιατί έχουν οι ηθοποιοί δουλειά»

Μετά από 11 χρόνια, η Σοφία Φαραζή επιστρέφει στην τηλεόραση ως Χρύσα Ροδίτη στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

.

Πιο ώριμη από ποτέ και χαρούμενη για το νέο της βήμα αλλά και γεμάτη ευγνωμοσύνη για τα δώρα και τις δοκιμασίες που της έχουν δοθεί, η ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης...

Τη φετινή σεζόν, ο ανταγωνισμός είναι έντονος στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Σας αγχώνει η ανταπόκριση που θα έχει η σειρά; Ειδικά σε μία ζώνη όπως είναι η prime time.

Στην πραγματικότητα η αγωνία μου επικεντρώνεται στο να αρέσει η σειρά. Η δουλειά των ηθοποιών είναι να καταθέτουν την αλήθεια τους, να είναι διαβασμένοι και στην ώρα τους και εκεί εξαντλείται το δικό μου άγχος. Από την άλλη, φυσικά και θέλω να υπάρχει ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό, να αγαπήσουν τη σειρά όσο την αγαπάμε και εμείς. Όσον αφορά στον ανταγωνισμό, είναι ευπρόσδεκτος και γιατί έχουν οι ηθοποιοί δουλειά και γιατί τηλεοπτικό κοινό έχει επιλογές.

Πώς βλέπετε τη στροφή των καναλιών στις σειρές, την επιστροφή σημαντικών ηθοποιών, αλλά και την εμφάνιση νέων προσώπων που ήταν γνωστά μέχρι τώρα μόνο στο θέατρο; Μιλάμε για μία νέα εποχή;



Ύστερα από μια μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και της επιδημίας το ότι επέστρεψε η μυθοπλασία στα κανάλια μόνο ευχάριστο και καλοδεχούμενο μπορεί να είναι. Παλιοί και νέοι ηθοποιοί, όλοι, πρέπει να έχουν ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους και να έχουν δουλειά. θέλω να πιστεύω πως οποιαδήποτε μορφή τέχνης θα παραμερίσει τη μιζέρια των προηγούμενων ετών, καθώς η τέχνη μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και στο συναίσθημα, μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευγενικούς.

Πηγή: Τύπος TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved