Γωγώ Μπρέμπου: «Να δώσω τα εύσημα στις «Άγριες Μέλισσες» που άνοιξε δρόμους στη μυθοπλασία στην TV»
Media

Γωγώ Μπρέμπου: «Να δώσω τα εύσημα στις «Άγριες Μέλισσες» που άνοιξε δρόμους στη μυθοπλασία στην TV»

Με σπουδαίους ρόλους και συνεργασίες στο ενεργητικό της, έχει ξεχωρίσει στον απαιτητικό κόσμο της τηλεόρασης και του θεάτρου ως μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών.

Η Γωγώ Μπρέμπου, πάντα προσεκτική στις επιλογές της, είναι παρούσα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με μία σειρά που συζητιέται θετικά, τον «Παράδεισο των Κυριών», και όλοι εμείς είμαστε χαρούμενοι που την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου.

Ποια στοιχεία της σειράς σάς οδήγησαν στο να πείτε το «ναι» και να επιστρέφετε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Το ότι κατάλαβα από την αρχή ότι θα είναι μια πολύ προσεγμένη παραγωγή, με υπέροχα κοστούμια από την πολύ ταλαντούχα Τριάδα Παπαδάκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βασιλειάδη και του Σταμάτη Πατρώνη, δουλειές των οποίων έχω θαυμάσει στο παρελθόν και βεβαίως ηθοποιούς που έχω παρακολουθήσει και με ενδιέφερε να συνεργαστώ μαζί τους. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για μια ιστορία εποχής που περιγράφουν γλαφυρά και με αγάπη η Αλεξάνδρα Τσόλκα και η ομάδα της. Είναι και η δεκαετία του ’60 που με εμπνέει πολύ, δεκαετία στην οποία άλλαξε η χώρα μας, η Αθήνα βεβαίως και όλος ο κόσμος.

Είστε από τις ηθοποιούς που επιλέγουν εξαιρετικά προσεκτικά τους ρόλους στη μικρή οθόνη. Η Όλγα Βασιλείου «μίλησε» στην καρδιά σας και ακούμπησε τις καλλιτεχνικές σας χορδές;

Ναι. Με εμπνέει να υποδυθώ μια γυναίκα που ενώ οι συνθήκες ζωής της μοιάζουν ιδανικές -μια και μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έχει στερηθεί τίποτα από υλικής απόψεως-, στην πραγματικότητα πρέπει να δώσει μάχη για να εκφράσει τα συναισθήματά της και να προστατεύσει αυτό που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο. Το παιδί της. Το οποίο παιδί της έχει μεγαλώσει έχοντας τα πάντα, αλλά όχι ψυχική υγεία.

Είστε χαρούμενη και αισθάνεστε «δικαίωση» για τη φετινή σας επιλογή; Η σειρά πηγαίνει εξαιρετικά στους πίνακες της Nielsen.

Φυσικά και είμαι χαρούμενη, κυρίως γιατί απολαμβάνω τη διαδικασία του γυρίσματος και τη θερμή υποδοχή που έχει η σειρά από το τηλεοπτικό κοινό. Για δικαίωση δεν μπορώ να σας μιλήσω. Κάθε επιλογή δουλειάς έχει ένα ρίσκο και το παιχνίδι κερδίζεται κάθε μέρα.

Νιώθετε ότι, πλέον, ο κόσμος έχει τα σωστά κριτήρια για να διαλέγει τηλεοπτική συντροφιά και να επιβραβεύει τις καλές παραγωγές;

Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και το κοινό, θεατρικό ή τηλεοπτικό, δεν ξεγελιέται. Βλέπει ό,τι του αρέσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή. Εάν υπήρχε, θα κάναμε πάντα και μόνο επιτυχίες. Δεν είναι όμως έτσι. Υπάρχει ίσως μόνο κάτι που μπορεί να επιβραβεύσει το κοινό, τη σκληρή δουλειά, που φαίνεται σε μια παραγωγή, και την ξεκάθαρη πρόθεση να πει κάποιος την ιστορία του σεναρίου χωρίς εκπτώσεις.

Το όνομά σας έχει συνδεθεί με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως «Δεσποινίς Μαργαρίτα», «Η Ζωή μας μια Βόλτα», «Περί ανέμων και υδάτων». Θεωρείτε ότι το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης έχει αρχίσει να ανεβαίνει ξανά;

Όσον αφορά στη μυθοπλασία, ναι. Να τονίσω εδώ και να δώσω τα εύσημα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», η οποία με την επιτυχία της έκανε τους ανθρώπους της τηλεόρασης να κοιτάξουν τη μυθοπλασία με τον τρόπο που της αξίζει. Η αλήθεια να λέγεται. Καθετί που προχωράει ανοίγει δρόμους. Δρόμους οι οποίοι τη δεκαετία της ύφεσης στη χώρα μας ήταν κλειστοί.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved