Χωμενίδης-Μπρέμπου: Τέσσερα χρόνια ευτυχίας
Showbiz

Χωμενίδης-Μπρέμπου: Τέσσερα χρόνια ευτυχίας

Ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια η είδηση ότι ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου είναι ζευγάρι, είχε γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης στα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια», που έκαναν λόγο για δύο πολύ ταιριαστούς ανθρώπους. 

Κανείς, βέβαια, δεν θα μπορούσε να προβλέψει τότε πως αυτή η σχέση θα άνθιζε και θα θέριευε τόσο πολύ, που σήμερα θα συνεχίζαμε να μιλάμε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο ζει την ευτυχία του με τόσο πάθος. Οσοι γνωρίζουν τους δύο ερωτευμένους και τους συναναστρέφονται συχνά, λένε πως απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους στο όμορφο διαμέρισμα εκείνου στην Κυψέλη, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ίδιοι άνθρωποι μαρτυρούν πως δεν είναι στις προτεραιότητές τους ένας γάμος, καθώς έτσι και αλλιώς συμβιώνουν σαν να ήταν παντρεμένοι. Φροντίζουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τις υποχρεώσεις που κρύβει η καθημερινότητά τους. Εχοντας και οι δύο στο ενεργητικό τους από ένα διαζύγιο -εκείνος από τηδημοσιογράφο και σεναριογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού, με την οποία έχει αποκτήσει και τη μοναχοκόρη του Νίκη, και εκείνη από τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα και παρόλο που διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους τους, δεν θεωρούν ότι ένας γάμος θα εξασφάλιζε και τη συνέχιση της ευτυχίας τους.

Από κοινού καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες για να βλέπουν ο ένας τον άλλον χαρούμενο και χαμογελαστό, κάτι που πετυχαίνουν, όπως μπορεί να διακρίνει όποιος τους συναντά από κοντά. Το διαπίστωσαν και όσοι βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια στην πρεμιέρα για τη νέα σεζόν της παράστασης «Ο Φάρος», που παίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνών. Κρατούσαν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου και εκείνος, όπως πάντα, έκανε τη γλυκιά ηθοποιό να γελά με το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει.

Τόσο για τον συγγραφέα όσο και για την ηθοποιό, το θέατρο, σύμφωνα με τη Realnews, μοιάζει σαν να είναι ο φυσικός τους χώρος. Εκεί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και ως λάτρεις της τέχνης της υποκριτικής τούς αρέσει πάρα πολύ να περνούν τα βράδια τους στην πλατεία ενός θεάτρου, παρακολουθώντας μία καλή παράσταση πριν καταλήξουν σε κάποιο αγαπημένο τους στέκι στο κέντρο της Αθήνας, για να δειπνήσουν. Αλλοτε πάλι κανονίζουν βραδιές με φίλους στο σπίτι, με τη Γωγώ Μπρέμπου να αποδεικνύεται η πιο καλή οικοδέσποινα.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved