Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Στην πορεία θα ξετυλιχτεί και το παρελθόν της Ζηνοβίας»
Media

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Στην πορεία θα ξετυλιχτεί και το παρελθόν της Ζηνοβίας»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη υποδύεται την Ζηνοβία στην καθημερινή σειρά του Alpha, ο Πάραδεισος των κυριών.

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τι παρακολουθεί στην μικρή οθόνη.

Τώρα στον Παράδεισο των κυριών υποδύεστε τη Ζηνοβία Καλλιμόνη. Πείτε μας για εκείνη.

«Είναι υπεύθυνη του μοδιστρικού τμήματος. Η πιο παλιά στο μαγαζί. Είναι άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης κι έχει μια φοβερή σχέση με τον Ντίνο. τον οποίο αγαπάει σαν παιδί της. Είναι παιδική φίλη της μητέρας του και του φέρεται σαν μάνα. Είναι η μόνη που έχει το δικαίωμα να τον μαλώνει. Είναι μια πολύ τρυφερή σχέση. Τον νοιάζεται πραγματικά όπως και όλους τους άλλους στο κατάστημα. Έχει χιούμορ και είναι μια γυναίκα που σκέφτεται πρακτικά. Είναι η φωνή της λογικής. Ο Ντίνος είναι απόλυτα παρορμητικός, η Μιράντα έχει βάσανα, η Αμαλία δεσμεύσεις από το σπίτι και μένει εκείνη να του συμπαραστέκεται και να δίνει πρακτικές λύσεις. Σε εκείνη λογοδοτούν όλοι. Αργότερα θα δούμε τι προβλήματα έχει και στο δικό της σπίτι. Στην πορεία θα ξετυλιχτεί και το δικό της παρελθόν. Ούτε κι εγώ γνωρίζω ακόμα. Είναι ένας ρόλος που έχει πολλά επίπεδα».

Η σειρά πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα

«Το κοινό μάς αγκάλιασε από την πρώτη μέρα. Η πλοκή της, το γκλάμουρ που έχει, τα ωραία χρώματα είναι κάτι που έχει ανάγκη ο κόσμος. Ερχόμαστε στις πρώτες σειρές και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό κι ευχόμαστε να πάει και δεύτερη χρονιά, αν και είναι νωρίς ακόμα. Την έχουμε αγαπήσει πολύ».

Παρακολουθείτε άλλες σειρές;

«Τώρα που δεν έχω θέατρο θεωρώ υποχρέωσή μου να βλέπω τηλεόραση. Είναι μέρος αυτού που κάνω. Δεν θα δω τη δουλειά των συναδέλφων; Τι συμβαίνει στα άλλα κανάλια; Αν είναι να κάνουμε δουλειά να την κάνουμε σωστά. Τι να δω το Netflix; Εγώ θα δουλέψω με τους ανθρώπους στην Ελλάδα και οφείλω να παρακολουθήσω σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ αξιόλογους επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε», είπε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο περιοδικό Tv24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved