Άγριες μέλισσες: Παντρεύτηκε στα 48 της και δεν υπάρχει ούτε μια φωτό από το γάμο!
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Παντρεύτηκε στα 48 της και δεν υπάρχει ούτε μια φωτό από το γάμο!

Άγριες μέλισσες: Το αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της και μίλησε για τους λόγους που δεν έμαθε κανείς για το γάμο της!

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Κλείνεις σαράντα χρόνια στο θέατρο, έχοντας μια αξιοζήλευτη πορεία. Ανήκεις στους πρωτοπόρους που δημιούργησαν το Ανοιχτό Θέατρο στις αρχές της δεκαετίας του 70.

Όταν αποφάσισε ότι θα ιδρύσει ο Μιχαηλίδης το Ανοιχτό Θέατρο, στη δικτατορία, συνδράμαμε όλοι με πολλή αγάπη. Ο χώρος ήταν ένα γκαράζ. Ουσιαστικά το χτίσαμε με τα χεράκια μας. Αλλά τότε είχε νόημα αυτό. Ήταν ελάχιστες οι θεατρικές ομάδες. Κάναμε αντίσταση με τον τρόπο μας. Είχαμε πίστη στο όνειρο μας. Αυτή είναι η μεγάλη και ουσιώδης διαφορά με τη σημερινή εποχή.

Περάσαμε στην Ελλάδα μια δεκαετή κρίση και βιώνουμε πιο μια μεγαλύτερη εξαιτίας του κορονοϊού. Υπήρξε περίοδος που δεν είχες ούτε αναγκαία;

Όχι. Το επάγγελμα μας έχει σίγουρα δυσκολίες. Άλλοτε πληρωνόμαστε και άλλοτε όχι. Καθ’ όλη την πορεία μας ψάχνουμε για δουλειά δύο φορές το χρόνο. Εγώ όμως επειδή είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στη Γαλλική Φιλολογία, στις ελάχιστες περιόδους που απαιτήθηκε γιατί δεν έμεινα ποτέ στη ζωή μου άνεργη περισσότερο από μερικούς μήνες έκανα ιδιαίτερα μαθήματα και μεταφράσεις. Αξιοποίησα το πτυχίο μου. Δεν αναγκάστηκα να γίνω γκαρσόνι.

Με τον σύζυγό σου παντρευτήκατε το 2000 και παρότι ήσουν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη δεν το πήρε κανείς είδηση.

Εγώ δεν είμαι των λογικής των εξωφυλλικών γάμων. Είμαι ενάντια σ' αυτή τη νοοτροπία. Θεωρώ ότι αυτή η στιγμή είναι προσωπική και πρέπει να τη χαίρεσαι με τον άνθρωπο σου και τους αγαπημένους σου. Ποιον ενδιαφέρει άλλωστε η ζωή μου; Παντρεύτηκα στο δημαρχείο της γειτονιάς μου στην Αθήνα, και έπειτα μαζευτήκαμε οι στενοί φίλοι και κάναμε ένα γλέντι.

Τι ξεχωρίζεις στο σύζυγο σου;

Νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη μαζί του. Βγάζει από μέσα μου την μπέμπα. Με ξανακάνει παιδί. Γελάω και αισθάνομαι ασφαλής δίπλα του Επειδή παντρευτήκαμε μεγάλοι ηλικιακά, ξέρουμε πως η ζωή μας έκανε ένα δώρο και πρέπει να το προφυλάξουμε, σύμφωνα με το «7 μέρες Tv».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved