Η Όλγα Δαμάνη έδωσε το απόλυτο spoiler: «Η γιαγιά Ειρήνη κρύβει κι άλλα μυστικά»
Media

Η Όλγα Δαμάνη έδωσε το απόλυτο spoiler: «Η γιαγιά Ειρήνη κρύβει κι άλλα μυστικά»

Την Όλγα Δαμάνη την απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» στον ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης.

Από το πρώτο λεπτό αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η ηρωίδα της κατάφερε να προκαλέσει συγκίνηση και συμπόνια για αυτή τη γυναίκα, η οποία έχει υποστεί πολλά βάσανα στη ζωή της.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της, ενώ δεν δίστασε να δώσει και ένα spoiler για τις επόμενες εξελίξεις.

Η γιαγιά Ειρήνη τρελάθηκε από χαρά όταν εμφανίστηκε ο Παύλος;

Αρχικά τρομοκρατήθηκε πάρα πολύ. Να βλέπεις μπροστά σου έναν άνθρωπο που θεωρείς πνιγμένο, τον έχεις κλάψει πάνω από είκοσι χρόνια και να ζωντανεύει από το πουθενά; Είναι φοβερό και, όπως είδατε, λιποθύμησα μετά από αυτό.

Μετά το πρώτο σοκ, έρχεται η ανέλπιστη χαρά...

Έρχεται η χαρά να καλύψει ένα τεράστιο κενό, που άφησε η απώλεια του Αγγέλου.

Η γιαγιά Ειρήνη, όπως και ο παπα-Μιχάλης, γνωρίζουν καλά ότι ο Παύλος δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια...

Μέχρι στιγμής, όμως, ο Παύλος δεν έχει κάνει κάτι. Κάλεσε στο σπίτι του τα ξαδέλφια της Μαρίνας και τους είπε να μην προβούν σε καμία ενέργεια. Κι όμως, αυτοί βγήκαν έξω, και συμφώνησαν να προχωρήσουν στην έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης.

Πώς άντεξε τόσα χρόνια να κρατά στην ψυχή της τόσα μυστικά;

Είναι αυτοί οι άνθρωποι, που ευτυχώς υπάρχουν και κρατούν κάποιες αξίες. Η γιαγιά Ειρήνη είχε δώσει όρκους στον πατέρα της Μαρίνας και στον άντρα της, ότι δεν θα αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά και θα κρατήσει τον όρκο που έδωσε. Μπορεί να βασανίστηκε γιατί κουβάλησε ένα βάρος ασήκωτο στις πλάτες της, ήρθαν και τόσοι θάνατοι μετά και τη βύθισαν σε ένα πένθος, όπου μόνο με τα πουλιά μπορεί να ξαλαφρώνει. Ωστόσο, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και αποκαλύπτει τα μυστικά, γιατί “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”. Κοντοζυγώνει αυτή η στιγμή.

Η γιαγιά πώς διαχειρίζεται την αγάπη ανάμεσα στην εγγονή με τον Αστέρη;

Πέρα από το γεγονός ότι έχει περάσει πολλά στη ζωή της, είναι ένας άνθρωπος θετικός και σοφός. Το αποδεικνύει σε κάθε δύσκολη στιγμή που της συμβαίνει, όπως τότε που ο Αστέρης ήρθε στην αυλή για να ζητήσει συγγνώμη και ήταν σαν ένας σασμός. Γιατί κι εκείνη η πλευρά έκανε ένα πρώτο βήμα. Έχω την αίσθηση ότι, βαθιά μέσα της, χωρίς να το συνειδητοποιεί και χωρίς να το ομολογεί, θα ήθελε πάρα πολύ αυτό να γίνει. Και μόνο ο τίτλος της σειράς «Σασμός» αυτό υπονοεί και αυτό θα συμβεί στο τέλος. Η γιαγιά δεν θα πήγαινε ποτέ κόντρα σε μια τόσο βαθιά αγάπη.

Σχέση αγάπης τη δένει με τη Μαρίνα;

Υπάρχει βαθιά αγάπη και κατανόηση. Αν υπάρξουν μερικές τριβές και τραντάγματα, δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό, γιατί το δέσιμο ανάμεσά τους είναι μεγάλο. Η σχέση τους βαθαίνει περισσότερο.

Ευτυχώς, που υπάρχει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης στη ζωή της Μαρίνας;

Η γιαγιά είναι πολύ θετική σε αυτή τη σχέση. Εκτιμά αφάνταστα τον Αντώνη.

Η επιστροφή του Παύλου και η εμφάνιση της Αιμιλίας προκαλούν χαρά;

Είναι σχεδόν ένα θαύμα. Ο Παύλος μπορεί να είναι αγριεμένος, αλλά είναι καλόψυχο και πονεμένο πλάσμα, που έχει χάσει το γιόκα του μικρό και τη γυναίκα του. Σίγουρα, την αγαπάει ακόμη.

Ίσως κι εκείνη;

Θα δούμε. Ο Παυλής είναι μια ασφάλεια για τις γυναίκες της οικογένειας.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved