J2US Backstage: Ο ασθενής σε ανάρρωση, τα χορευτικά και μια τούρτα έκπληξη
Media

J2US Backstage: Ο ασθενής σε ανάρρωση, τα χορευτικά και μια τούρτα έκπληξη

Πολύωρες και πολλαπλές είναι οι πρόβες των παικτών του J2US για να είναι όλα άψογα για το Live του Σαββάτου. 

Σχεδόν καθημερινά οι συμμετέχοντας του άκρως πετυχημένου show του Νίκου Κοκλώνη που σκίζει κάθε Σάββατο στην τηλεθέαση τερματίζοντας πρώτο και με διαφορά, κάνουν μουσικές πρόβες και τρείς φορές την εβδομάδα βρίσκονται στο πλατό για να στηθεί και τεχνικά το υπερθέαμα που βγαίνει τελικά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο -από το πρωί- γίνονται οι πρόβες στο πλατό κι εμείς συνηθίζουμε να παρακολουθούμε backstage την ενδιάμεση πρόβα της Πέμπτης απολαμβάνοντας το κέφι των συμμετεχόντων που είναι τελικά μεταδοτικό.

Η δύσκολη εβδομάδα, η ασθένεια και η ανάρρωση

Ακόμα και τα πιο δύσκολά τους τα αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι με χιούμορ που περισσεύει, όπως ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αφού από Δευτέρα ως και Τετάρτη ήταν άρρωστος με γαστρεντερίτιδα, έχασε την πρόβα της Τρίτης και είχε άγχος να αντέξει να βγάλει την πρόβα της Πέμπτης για να μην κρεμάσει το "ταίρι" του, την Αφροδίτη Didi Γεροκωνσταντή.

Τα τρελά χορευτικά όλης της παρέας

Τα ωραιότερα, σας το έχουμε πει συμβαίνουν συνήθως στις πρόβες. Οι παίκετες παρασύρονται από τραγούδια και ρυθμούς και το ρίχνουν στον χορό. Τρολλάρονται και πειράζονται, όπως η Νάταλι Κάκκαβα που αστειευόμενη με το ντύσιμό της ένιωσε Ζωή Λάσκαρη στην τοποθεσία J2US κι επειδή ακόμα δεν της έχουν κάνει τη χάρη να της δώσουν να πει τραγούδι Λάσκαρη ή Βουγιουκλάκη - που το επιθυμεί η ίδια διακαώς- το τηλεοπτικό της ταίρι της Κώστας Αγέρης, τραγούδησε το ταιριαστό με το ντύσιμό της Crazy Girl.

Λίγο πιο δίπλα ο Τόλης Παπαδημητρίου μας έδειχνε τι παθαίνει η Μπέσσυ Αργυράκη -δεν υπάρχει το χιούμορ και η ενέργειά της- κάθε φορά ππου ακούει Μαίρη Λίντα, ενώ πιο πίσω η Μελίνα Μακρή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης προσπαθούσαν να κάνουν καρδούλες, ενώ η Φωτεινή Δάρρα τρέλανε όλο το πλατό με τον χορό της.

Γενέθλια μια μέρα πριν και τούρτα έκπληξη

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου είχε γενέθλια ο παρτενέρ της Βίκυς Κουλιανού, Άρις Πετράκης κι επειδή την Παρασκευή δεν υπάρχει πρόβα και συνάντηση, η Βίκυ κανόνισε και του έκανε έκπληξη στο πλατό μια μέρα πριν. Την ώρα που στη σκηνή έκαναν πρόβα η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου, ξαφνικά μπήκε το Happy Birthday και η Βίκυ εμφανίστηκε με μια τούρτα στα χέρια που όμως όταν πια έφτασε μπροστά στον έκπληκτο Άρι, με τόση απόσταση που διένυσε, δεν είχε -πια- αναμμένο κερί. Κανείς δεν πτοήθηκε βέβαια και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον νεαρό τραγουδιστή τα καλύτερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved