Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: Η μάχη με τον καρκίνο και η δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη
Media

Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: Η μάχη με τον καρκίνο και η δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που για ακόμη μια χρονιά την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Mega και την σειρά, «Η γη της ελιάς» παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Δώρα Χρυσικού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο αλλά στην δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Αν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο… Νομίζω ότι το όχημα των αλλαγών είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ. Οι άνθρωποι συνήθως μετά από ένα μεγάλο σοκ αλλάζουν. Τι είναι μεγαλύτερο σοκ σε μία γυναίκα το να της πούνε ότι έχει καρκίνο κι ειδικά ένας καρκίνος που πλήττει τη γυναικεία φύση, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και θα πρέπει να το αποδεχτεί κι αυτό κι ότι συνεπάγεται. Αυτό που κατάλαβα εγώ, μέσα από τη δική μου εμπλοκή με την ασθένεια, είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, τον πυρήνα αυτού που είσαι».

Και πρόσθεσε:«Εγώ επειδή πάντα είχα ως βάση μου και κέντρο μου τον άλλον άνθρωπο, μετά την ασθένεια αυτό δεν ανέκοψε αυτό που ήθελα να κάνω, αλλά ενισχύθηκε. Πολλές φορές έλεγα να κοιτάω πιο πολύ τον εαυτό μου, να με φροντίσω πιο πολύ, αλλά βλέπω ότι με μεγαλύτερη ζέση μπαίνω σε αυτά που με δονούν κι αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά. Οπότε αυτό ήταν ένα μάθημα που πήρα κι έτσι εξακολουθεί να είναι».

Όσο αναφορά για τον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε: «Γενικώς δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση αυτή, δεν είναι ευχάριστο να αλληλομηνύονται άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά και έχουν υπάρξει συνάδελφοι. Αυτό δεν έγινε με δική μας πρωτοβουλία κι επιθυμία. Εμείς καλούμαστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας κι επί της ουσίας να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες.

Ότι αυτά που λέμε είναι αληθή και δεν είναι ψευδή. Μας έγινε μια αγωγή, όπου ζητούνται κάποια χρήματα από εμάς ως αποζημίωση… Ο κύριος Κιμούλης προχώρησε σε δύο μηνύσεις εις βάρος μου και σε κάποιες εις βάρος της κυρίας Δούκα. Αυτές οι μηνύσεις εμπίπτουν σε ένα γενικότερο κλίμα που υπάρχει στους μάρτυρες και τα θύματα κι ουσιαστικά αποσκοπούν στο να καταστήσουν τους μάρτυρες αναξιόπιστους για τυχόν μελλοντική δικαστική διαμάχη. Αυτό γίνεται και στη δική μας περίπτωση. Είναι ένας τρόπος να φοβηθούν οι μάρτυρες και να φιμωθούν, να μην μιλήσουν για αυτά που έζησαν κι είδαν»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved