Δώρα Χρυσικού: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω» - Τι λέει για την επιστροφή του Κιμούλη
Media

Δώρα Χρυσικού: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω» - Τι λέει για την επιστροφή του Κιμούλη

Για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε η Δώρα Χρυσικού στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό ενώ σχολίασε και την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι.

«Η αγωγή που μας έχει γίνει έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Μας έχουν γίνει και κάποιες κινήσεις οι οποίες ακόμα εκκρεμούν. Η θέση μου ως γυναίκα, ως καλλιτέχνιδα είναι πάντα με τα θύματα χωρίς αστερίσκους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω, αυτό δεν θα γίνει. Εμείς έχουμε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το πράγμα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε. Δεν προσπαθήσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Όμως εκ του νόμου ήταν αυτή η υποχρέωση! Αυτό συνέβη αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη, διότι δεν υπήρχε από καμία πλευρά η επιθυμία για εξωδικαστική λύση», είπε η Δώρα Χρυσικού.


Σχετικά με την επιστροφή του στο θέατρο, η ηθοποιός είπε πως:

«Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ο κύριος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη ιστορία στο θέατρο, αυτή η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οφείλουμε να είμαστε και ευγενείς και πολιτισμένοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved