Ανασκόπηση 2022: Οι τηλεοπτικές μεταγραφές της χρονιάς
Media

Ανασκόπηση 2022: Οι τηλεοπτικές μεταγραφές της χρονιάς

Ανασκόπηση 2022: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αρκετοί παρουσιαστές άλλαξαν τηλεοπτική στέγη και έγιναν αντικείμενο σχολιασμού, τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και από τους τηλεθεατές.

Κόσμος πάει κι έρχεται, με τον κάθε ένα ξεχωριστά να κλείνει ένα καλό deal με το κανάλι που επιλέγει να συνεργαστεί. Πάμε όμως να δούμε μερικές από τις μεταγραφές που συζητήθηκαν τη χρονιά που φεύγει...

Δεύτερο κύκλο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 άνοιξε η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία αποχώρησε από το Open και μετακινήθηκε με τους περισσότερους από τους συνεργάτες της στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κάθε Σάββατο και Κυριακή μας ενημερώνει για τα θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, η άφιξή της στον ΑΝΤ1 διέκοψε την εκπομπή «Πρωινοί τύποι» και τη συνεργασία του Παναγιώτη Στάθη με το κανάλι, ο οποίος έκανε… μεταγραφή στο Open.

Ο παρουσιαστής μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη παρουσιάζουν την εκπομπή, «Ώρα Ελλάδος».

Επίσης, η Αλεξάνδρα Καϋμένου που έφυγε από την ΕΡΤ και την εκπομπή «Με νέα ματιά» συμπαρουσιάζει πλέον την ειδησεογραφική εκπομπή «Alpha τώρα» με τους Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσελόγλου.

Ωστόσο, η μεταγραφή που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν αυτή της Φαίης Σκορδά, η οποία μετά από 9 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν.

Η παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά ανακοίνωσε τη μεταγραφή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ περίπου ενάμιση μήνα μετά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο, «Πρωινό μας».

Στον Ant1 βρέθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου μετά από 15 χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Η δημοσιογράφος εντάχθηκε στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved