Κάνε ότι κοιμάσαι: Τάσος Γιαννόπουλος: «Η ζωή του Βανδώρου θα κινδυνεύσει»
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τάσος Γιαννόπουλος: «Η ζωή του Βανδώρου θα κινδυνεύσει»

Τηλεοπτικά, όλα αυτά τα χρόνια, τον έχουμε απολαύσει σε κωμικούς ρόλους. Φέτος, όμως, ο Τάσος Γιαννόπουλος πρωταγωνιστεί στην ψυχολογική σειρά της EPT 1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» υποδυόμενος έναν σκοτεινό ήρωα, τον Ηλία Βανδώρο.

Ο ηθοποιός μάς μίλησε για τον ρόλο του και, ανάμεσα σε άλλα, μας αποκάλυψε όσα Θα συμβούν στη συνέχεια του σίριαλ.

  • Φέτος πρωταγωνιστείτε στη σειρά της EPT 1 «Κάνε ότι κοιμάσαι». Όταν διαβάσατε για πρώτη φορά το σενάριο, περιμένατε την επιτυχία που θα είχε;

Ναι, όταν διάβασα τα πρώτα επεισόδια, ήξερα ότι θα γίνει κάτι ωραίο. Το σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά είναι εξαιρετικό. Η σκληρότητα, ο ρεαλισμός του και τα θέματα μετά οποία ασχολείται, όπως είναι η βία που εκδηλώνουν τα παιδιά και που τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση, η παιδική πορνογραφία και το κοινωνικό πλαίσιο. Στη σειρά υπάρχουν θέματα που μας αφορούν όλους και συγχαρητήρια στην παραγωγή και στην EPT 1 που τη φιλοξενεί.

Επίσης, στην επιτυχία του σίριαλ συντέλεσαν η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στη μυθοπλασία μετά από χρόνια, καθώς και όλοι οι συνάδελφοι, αλλά και τα νέα παιδιά, που είναι όλα εξαίρετα. Άρχισε, λοιπόν, να σχηματίζεται ένα παζλ και περιμέναμε όλοι ότι θα γίνει κάτι καλό και αφού το αγάπησε ο κόσμος είμαι ευτυχής και περήφανος. Ακόμη, η σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, η φωτογραφία των Κλαούντιο Μπολιβάρ και Έλτον Μπίφσα αλλά και η πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου είναι εξαιρετικά.

  • Σας γοητεύουν περισσότερο οι κωμικοί ή οι δραματικοί ρόλοι;

Μου αρέσει να εναλλάσσομαι και να παίζω κωμικούς και δραματικούς ρόλους. Πιστεύω πως σε κάθε ηθοποιό αρέσει. Εκφράζεσαι διαφορετικά. Στη ζωή μας υπάρχει και η κωμική πλευρά, που βλέπουμε τα πράγματα ευχάριστα, αλλά υπάρχει και το δράμα. Το χιούμορ το θέλουμε στη ζωή για να αντιμετωπίζουμε τις δραματικές καταστάσεις που μας συμβαίνουν.

  • Εσείς επιστρατεύετε το χιούμορ σε τέτοιες καταστάσεις;

Ναι. Όταν υπάρχει μια δυσκολία, θέλω να δω πού μπορεί να υπάρξει λίγο φως, για να το ελαφρύνουμε, γιατί η ζωή πάει παρακάτω. Είναι αγώνας.

  • Στη σειρά υποδύεστε τον Ηλία Βανδώρο. Τι χαρακτήρας είναι;

Είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, ένας τοκογλύφος και έχει νυχτερινά μαγαζιά. Έχει κάνει φυλακή και είναι πληροφοριοδότης της Αστυνομίας. Η γυναίκα του έχει πεθάνει από χρήση ναρκωτικών και μεγαλώνει μόνος του τον γιο του. Όλα αυτά είναι ωραία στοιχεία για να πλάσεις έναν ρόλο και να δουλέψεις πάνω σε αυτόν. Έχω παίξει δραματικούς ρόλους στο θέατρο, αλλά τέτοιος χαρακτήρας-και μάλιστα στην τηλεόραση-δεν μου είχε τύχει. Ήταν πολύ ευχάριστο που μου πρότειναν και μου εμπιστεύτηκαν έναν τέτοιο ρόλο, γιατί το κοινό στην τηλεόραση με έχει γνωρίσει από τις κωμωδίες. Ήταν ωραία ευκαιρία να αναμετρηθώ με έναν δραματικό ρόλο, που δουλεύεται διαφορετικά σε σχέση με την κωμωδία.

  • Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα του Ηλία Βανδώρου;

Δεν του αρέσει το παρελθόν του και, όπως θα παρακολουθήσουμε, θέλει να τα αλλάξει όλα στη ζωή του. θα δούμε αν θα τα καταφέρει...

  • Ο Ηλίας θα μάθει για την προδοσία του δικηγόρου του, του Παύλου, ο οποίος συνεργάζεται κρυφά με τη Βικτόρια;

Ο Ηλίας πέφτει θύμα των καταστάσεων. Υποψιάζεται συνέχεια διάφορα πράγματα και ψάχνει...

  • Η σύλληψη του Μηνά πώς θα τον επηρεάσει;

Θέλει να μάθει γιατί έγινε η σύλληψη του Μηνά και η δολοφονία του Στράτου αλλά και ποιοι κρύβονται πίσω απ’ όλα αυτά. Φοβάται ότι υπάρχει κάποιος πίσω από τα γεγονότα, που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος αλλά και γιατί η Ευαγγελία δανείστηκε χρήματα από εκείνον, αφού αποκαλύπτεται ότι δεν τα ήθελε για τα δάνεια της τράπεζας. Επίσης, θέλει να πάρει πίσω τα χρήματά του.

  • Η σχέση του με τον γιο του είναι τεταμένη. Πώς θα εξελιχθεί;

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, θα προσπαθήσουν να έρθουν κοντά και να δουν το παρελθόν με τη μητέρα του. θα σκάψουν μέσα τους και οι δύο για να βρουν τα στοιχεία που μπορούν να τους ενώσουν τώρα στο παρόν και να δουν αν μπορούν να χτίσουν ένα μέλλον οι δυο τους.

  • Υπάρχει περίπτωση να δούμε τη ζωή του να κινδυνεύει;

Ναι, θα κινδυνεύσει η ζωή του Βανδώρου.

  • Θεατρικά, πρωταγωνιστείτε στις παραστάσεις «Οι 12 ένορκοι» και «Καπετάν Μιχάλης (Ελευθερία ή θάνατος)», που παρουσιάζονταιστο θέατρο Αλκμήνη.

Η παράσταση «Οι 12 ένορκοι», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολάίδη, παρουσιάζεται για 8η χρονιά. Είναι ένα υπέροχο έργο. Ένα δικαστικό δράμα. Έχει τελειώσει μια τριήμερη δίκη και 12 ένορκοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα αθωωθεί ή αν θα καταδικαστεί ένα παιδί 16 χρόνων που έχει σκοτώσει τον πατέρα του και η ποινή του είναι σε ηλεκτρική καρέκλα. Και ο «Καπετάν Μιχάλης», το υπέροχο εμβληματικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, είναι μια ωραία διασκευή του Μανώλη Ιωνά και της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Έχουν πάρει τον κεντρικό κορμό του μυθιστορήματος και έχουν φωτογραφίσει τα πιο σημαντικά γεγονότα. Η σκηνοθεσία είναι του Μανώλη Ιωνά, η μουσική της Νένα Βενετσάνου και τα σκηνικά κοστούμια του Νίκου Κασαπάκη, είπε ο Τάσος Γιαννόπουλος στο My tv.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved