Τάσος Γιαννόπουλος:Η δύσκολη στιγμή της καριέρας του, ο δραματικός ρόλος & το παραλήρημα στο twitter
Media

Τάσος Γιαννόπουλος:Η δύσκολη στιγμή της καριέρας του, ο δραματικός ρόλος & το παραλήρημα στο twitter

Στην κάμερα της εκπομπής Εμείς μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (1-11) ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε σε δραματικό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» και για εκείνον ο δραματικός ρόλος ήταν κάτι που φοβόταν πολύ.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη επιτυχία του «Μάκη» στη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Ακόμα Μάκη με φωνάζουν στον δρόμο. Πριν από μερικά χρόνια ο Αλέξανδρος Πανταζούδης μου είχε προτείνει να παίξω σε μία δραματική σειρά και το είχα φοβηθεί. Άλλο στο θέατρο, στην τηλεόραση μου ήταν λίγο δύσκολο… Φέτος όμως είμαι πολύ τυχερός που μου δόθηκε ο ρόλος στο Κάνε Ότι Κοιμάσαι. Ήταν μία ευκαιρία να δείξω και τον κακό μου εαυτό», είπε και συνέχισε:

«Η επιτυχία ήρθε στα 35 και ήταν πολύ απότομο. Από τη μία μέρα στην άλλη ο κόσμος σου φώναζε στον δρόμο, σε ήξερε. Μια μέρα ήμουν με το αυτοκίνητο στη Μεσογείων και πέρασε ένα αμάξι από δίπλα και άρχισαν να μου φωνάζουν», είπε αναφερόμενος στην επιτυχία της σειράς.

«Ο εαυτός μου είναι ο αυστηρότερος κριτής μου. Αυτομαστιγώνομαι αλλά θέλει ένα μέτρο αυτό. Η πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία μου ήταν κάποιοι χειμώνες που δεν έβρισκα δουλειά, κάποια οικονομικά προβλήματα που υπήρξαν» παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Κάθε Δευτέρα που προβάλλεται το επεισόδιο στην ΕΡΤ γίνεται πανικός στο twitter και παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν έχει socila media, μαθαίνει τι γράφεται και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Τάσος Γιαννόπουλος: «Κάτι θα φέρει κοντά Νικόλα και Βανδώρο»

Τάσος Γιαννόπουλος: «Έχω φύγει από δουλειά εξαιτίας κακής συμπεριφοράς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved