Μεταξύ μας: Άγνωστες ιστορίες από την εκπομπή του MEGA με τη Σοφία Βόσσου και τον Τάκη Παπαματθαίου
Media

Μεταξύ μας: Άγνωστες ιστορίες από την εκπομπή του MEGA με τη Σοφία Βόσσου και τον Τάκη Παπαματθαίου

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για από την εκπομπή «Μεταξύ μας» του MEGA, με τη Σοφία Βόσσου και τον Τάκη Παπαματθαίου.

«Μεταξύ μας»! Η Σοφία Βόσσου και ο Τάκης Παπαματθαίου διηγούνται άγνωστες ιστορίες από την πρωινή εκπομπή του MEGA.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την εκπομπή του MEGA και το πώς βίωσε την πρωινή ζώνη στην τηλεόραση.

«Το 1996 με παίρνει τηλέφωνο ο Τζώνη Καλημέρης και μου λέει ότι θέλει να κάνουμε ένα πρωινό με την Ίνα Λαζοπούλου και τον Χαράλαμπο Παπανικολάου. Ήταν μαζί μας και η Γωγώ Μαστροκώστα. Στον ΑΝΤ1 θα ήταν η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Έλντα Πανοπούλου. Μου είπε έπειτα η αντισυντάκτριά μας ότι ακυρώθηκε η εκπομπή στον ΑΝΤ1 και η Έλντα Πανοπούλου είναι χωρίς δουλειά. Η αρχισυντάκτρια μου μου πρότεινε να έρθει η Έλντα να κάνει μια ρουμπρίκα στην εκπομπή, λέγοντάς της, “τι ρουμπρίκα; Συμπαρουσίαση θα κάνουμε”. Το «Μεταξύ μας» δεν ήταν μία τυπική πρωινή εκπομπή. Πάνω της πάτησαν και πολλές επόμενες εκπομπές» είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Έχουμε καλεσμένο έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που φορούσε μία κόκκινη κάλτσα και μία άσπρη. Όταν το είδα εγώ και η Έλντα δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε. Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα ήταν όταν φιλοξενήσαμε την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου. Για μένα το «Μεταξύ μας» διήρκησε μόνο έναν χρόνο γιατί συνέβησαν πράγματα που δεν ήθελα να εμπλακώ και αποχώρησα», πρόσθεσε.

Ο Τάκης Παπαματθαίου αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της εκπομπής.

Εκείνη τη χρονιά, η Έλντα Πανοπούλου μου ζήτησε να φέρω μία ορχήστρα και να τραγουδήσω ένα πρόγραμμα. Είχε πάει πολύ καλά από νούμερα και η Έλντα μου ζήτησε να πάω και την επόμενη βδομάδα και να παρουσιάσω κάτι», τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Την επόμενη χρονιά για κάποιον λόγο αποχώρησε η Σοφία Βόσσου. Μου πρότειναν να πηγαίνω τις παρασκευές και να κάνω ένα αυτοσχέδιο σκετς και τελικά ήμουν κάθε μέρα», αποκάλυψε ο Τάκης Παπαματθαίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved