Ευσταθία Τσαπαρέλη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία»
Media

Ευσταθία Τσαπαρέλη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία»

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τα γυρίσματα που  πραγματοποιεί για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 "Η Παραλία". 

Η ίδια έχει ήδη λατρέψει αυτήν την νέα σειρά, ενω δηλώνει ενθουσιασμένη για τα γυρίσματα που πραγματοποιεί, ενώ τονίζει πώς το αποτέλεσμα που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα είναι εξαιρετικό.

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό mYTV και μίλησε για όλους και για όλα ενώ φυσικά δεν δίστασε να κάνει λόγο και για την νέα σειρά της ΕΡΤ1 "Η Παραλία" στην οποία και θα πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη ενώ το μόνο σίγουρο είναι πώς και εμείς οι τηλεθεατές ανυπομονούμε πώς και πώς για την πρεμιέρα της σειράς!

  • Κάνεις γυρίσματα για τη νέα σειρά της EPT 1 «Η παραλία», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα. Μίλησέ μου για αυτή τη συνεργασία...

Από πέρυσι, ήθελα να κάνω κάτι δραματικό στο θέατρο ή στην τηλεόραση και εισακούστηκα. (Γελάει.) Παρόλο που πιο πολύ έχω κάνει κωμωδία και πραγματικά απολαμβάνω τους κωμικούς ρόλους, περνάω μια φάση που θέλω πολύ να πάω και σε άλλες περιοχές μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που στην «Παραλία» κρατάω έναν ρόλο που μου δίνει αυτή την ευκαιρία.

  • Δηλαδή;

Κάνω έναν θετικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να στερείται των σκοτεινών στοιχείων. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον άντρα της. Οι δυο τους μεγάλωσαν σαν αδέλφια και τον ξέρει όπως τον εαυτό της. Όμως, εκείνη οριακά κακοποιείται και το υπομένει. Με έναν δυναμικό τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένη και περίεργη για το πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια.

  • Τι να περιμένουμε να δούμε στη σειρά, σε ένα γενικότερο πλαίσιο;

Η ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί βλέπουμε τη σύγκρουση του συντηρητισμού με το νεωτερικό στοιχείο που έρχεται, της τοπικής κοινωνίας με αυτή των χίπηδων και των τοπικών συμφερόντων με τη χαρά της ζωής. Με φόντο την παραλία των Ματάλων του ’69, παρακολουθούμε μέσα από την ιστορία της κεντρικής ηρωίδας, που την υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη, τα σκοτεινά σημεία αυτών των δύο κόσμων που συγκρούονται.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved