Gossip Specials

Ο Μπουρδούμης στο gossip-tv: Ο ρόλος στο «Σ' αγαπάω μεν αλλά» και οι δύσκολες στιγμές με τον covid!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του “Σ’ αγαπάω μεν αλλά…", με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να μας αποκαλύπτει κάποιες πτυχές του ρόλου του, αλλά και το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος την πανδημία του κορονοϊού.

Είναι η αγαπημένη οικογενειακή κωμωδία, που προβάλλεται κάθε εβδομάδα στο OPEN και έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι πλέον δεν χάνουν κανένα επεισόδιο και είναι καθ’ όλα έτοιμοι για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Το gossip-tv «τρύπωσε» στα γυρίσματα του Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» και μιλήσαμε αποκλειστικά με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος υπήρξε άκρως εξομολογητικός για τον ρόλο του στην κωμική σειρά, αλλά και την σημασία που έχει το πηγαίο χιούμορ στη ζωή και την καθημερινότητά του. Ο ίδιος έκανε λόγο για μια υπέροχη και αρμονική συνεργασία, που φυσικά είναι και το κλειδί της επιτυχίας, σε μια δουλειά, που απαιτεί καθημερινά γυρίσματα και εγρήγορση.

Λίγα λόγια για τη σειρά...

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατέχει στην σειρά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Παύλου, ενός συγγραφέα, που είναι παντρεμένος με την Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) και αν και πολλές φορές είναι γκρινιάρης, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καρδιά μικρού παιδιού και αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Τον συναντήσαμε σε ένα κομβικό σημείο της σειράς, όπου βρίσκεται στα χωρίσματα με την γυναίκα του, με την αγάπη όμως να τους ενώνει και με την ελπίδα ότι όλο αυτό δεν θα είναι οριστικό.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Είμαστε σε ένα κρίσιμο επεισόδιο, όπου παντρεύουμε την Ρια με τον κολλητό μου τον Μάκη και παράλληλα το άλλο ζευγάρι, ο Παύλος με την Δάφνη, χωρίζουν. Κάποιος χαίρεται και κάποιος λυπάται παράλληλα. Η συνεργασία είναι πάρα πολύ καλή και με όλη την ομάδα των συναδέλφων και με την Μαρία Λάφη, που είναι η σκηνοθέτης μας, με την παραγωγή, αλλά και με όλους τους τεχνικούς. Δουλεύουμε εδώ και πέντε έξι μήνες και έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, για μια σειρά, η οποία έχει καθημερινά γυρίσματα και εντατικά.»

Ο «κωμικός» Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Τι σημασία έχει το χίουμορ όμως και η αισιοδοξία στην καθημερινή ζωή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη; Όπως ο ίδιος μας είπε: «Ήμουν πάντα από μικρός η ψυχή της παρέας. Αυτό γινόταν, κατά κάποιον τρόπο, για να ξορκίσω εγώ το κακό, τις όποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχω και εν τέλει τις δικές μου φοβίες. Το χίουμορ ήταν πάντα για εμένα μια όμορφη δίοδος. Ελπίζω να το καταφέρνω και οι άνθρωποι που είναι γύρω μου να παίρνουν από εμένα μια πολύ καλή νότα αισιοδοξίας. Αυτό προσπαθώ να το βάλώ και στους ρόλους που παίζω, ακόμα και στους δραματικούς, γιατί το χιούμορ δεν πρέπει να λείπει ποτέ.»

Ο κορονοϊός και η αλλάγή στην καθημερινότητά...

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, και τον ενός έτους γιο τους, είχαν νοσήσει το περασμένο καλοκαίρι από κορονοϊό, κάτι που το βίωσε με την οικογένειά του σαν μια περιπέτεια, καθώς και το μωρό ήταν και πιο μικρό τότε. Μπορεί να πέρασαν τον κορονοϊό, αλλά πλέον είναι νικητές και τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, προσέχουν πολύ, για να μπορέσει να περιοριστεί όλη αυτή η κατάσταση.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, τα κρούσματα ανεβαίνουν διαρκώς, όπως και οι θάνατοι και χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή από όλους μας. Μάσκες και εμβολιασμοί είναι η λύση. Στο σπίτι τον πρώτο καιρό, κάναμε με την οικογένεια, ό, τι έκανε και ο υπόλοιπος κόσμος, υπομονή. Εμείς νοσήσαμε κιόλας και ήταν μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και για την γυναίκα μου, αλλά και για το μωρό, αλλά ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα πολύ καλά.»

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνένετευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Νέα μέρα για τη σειρά του Open

Αγγέλου-Βισκαδουράκης-Μάλφα λένε «Σ’αγαπάω μεν… αλλά»

Σ' αγαπάω μεν αλλά...: Ο Παύλος εξαντλημένος από τις πατρικές ευθύνες παίρνει ρεπό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved