Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Νέα μέρα για τη σειρά του Open
Media

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Νέα μέρα για τη σειρά του Open

Η κωμική σειρά του OPEN «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» αλλάζει μέρα και υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς σε απολαυστικούς guest ρόλους.

Η Μπέσσυ Μάλφα, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Σοφία Πανάγου εισβάλλουν στις ζωές των ηρώων και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Η Μπέσσυ Μάλφα υποδύεται την Φιλοθέη, τη συντηρητική μαμά της εκκεντρικής Ρίας, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης τον Χρύσανθο, έναν απίθανο μικροπωλητή που δεν δέχεται το όχι και πηγαίνει πόρτα – πόρτα μέχρι να φτάσει τελικά στην πόρτα του Παύλου και της Δάφνης.

Η Σοφία Πανάγου είναι η Νταίζη, η ξαδέρφη Δάφνης, η οποία έχει αποφασίσει να λέει μόνο την αλήθεια, χωρίς να υπολογίζει το κόστος και ο Αργύρης Αγγέλου υποδύεται τον μάλλον αποτυχημένο σύμβουλο γάμου, τον οποίον επισκέπτονται η Δάφνη και ο Παύλος, για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Αγαπημένοι ηθοποιοί, σε ανατρεπτικούς ρόλους έρχονται και αναστατώνουν την παρέα του «Σ’ αγαπάω μεν..αλλά», προσφέροντας πολύ γέλιο και πολλές εκπλήξεις.

Από αυτό το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN, το «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» μας κρατάει την καλύτερη παρέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved