Πρωτοχρονιά: Έτσι καλωσόρισαν το 2023 τα κανάλια
Media

Πρωτοχρονιά: Έτσι καλωσόρισαν το 2023 τα κανάλια

Πρωτοχρονιά 2023: Τα κανάλια ετοίμασαν εορταστικά προγράμματα προκειμένου να υποδεχθούν το νέο έτος με κέφι, τραγούδια και χορούς.

Αν σας βρήκε ο νέος χρόνος στο σπίτι σίγουρα είχατε πολλές επιλογές αφού το πρόγραμμα της τηλεόρασης ήταν πλούσιο!

ΕΡΤ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση και από τις 22:00 με μια παρέα από 50 ξεχωριστούς καλεσμένους μάς προσκάλεσαν σ’ ένα πρωτότυπο, κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» και υποδέχθηκε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:50, η ΕΡΤ1 μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση την εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και αποχαιρετήσαμε όλοι μαζί τη χρονιά που έφυγε και υποδεχθήκαμε την καινούργια με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.

Σπίτι με το MEGA και τον Πάνο Κιάμο

Ένα ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε το 2023 είχε και το Mega!

H Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε στο «Σπίτι με το MEGA» τον Πάνο Κιάμο σε μία βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους, ντουέτα-έκπληξη και αμέτρητες ευχές για τη χρονιά που μπήκε!

Δίπλα του βρέθηκε ο Tonis Sfinos, η Κατερίνα Λιόλιου, η Γωγώ Τσαμπά, ο Κώστας Σαφέτης, ο ράπερ OGE, η Nafsica, η Kianna και ο Γιάννης Τεργιάκης που έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στο πάρτι.

ALPHA

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια o Alpha έκανε Live αλλαγή χρονιάς με τον τελικό του J2US.

Έναν τελικό που τα είχε όλα… αγωνία, θέαμα, λάμψη, αλλά και μοναδικούς καλεσμένους!

Αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά, την πρώτη τηλεοπτική αλλαγή χρόνου live μετά από πολλά χρόνια, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε ξανά στη σκηνή του Just The 2 Of Us και τα 16 ζευγάρια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αυτή τη σεζόν, ενώ οι τέσσερις φιναλίστ, η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και ο Πάνος Τριανταφύλλου με τη Φωτεινή Δάρρα, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας στην τελευταία τους μουσική μονομαχία.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε on stage το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό συγκρότημα, τις MEΛΙSSES, και τον σαρωτικό frontman τους, Χρήστο Μάστορα, για να... ρίξουν το πλατό! Στη σκηνή του J2US οι MEΛISSES συνάντησαν μουσικά την αγαπημένη κριτή του σόου, την one and only Δέσποινα Βανδή και έβαλαν φωτιά σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά!

Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του J2US είχε και πολλές ακόμα εκπλήξεις και υποδέχθηκε με αισιοδοξία και κέφι το νέο έτος!

OPEN

Ο σταθμός αποχαιρέτησε το 2022 και υποδέχθηκε το νέο έτος με την εκπομπή «Ό,τι αγαπώ»! Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχθηκε τους Μελίνα Ασλανίδου, Μπέσσυ Μάλφα,

Σοφία Παυλίδου, Μαρία Σολωμού, Δημήτρη Σταρόβα, Αντώνη Λουδάρο, Ρένο Χαραλαμπίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Τζένη Μπότση κ.ά.

ΣΚΑΙ – STAR - ΑΝΤ1

Τόσο το κανάλι της Κηφισιάς όσο κι εκείνο του Φαλήρου επέλεξαν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμά τους με κινηματογραφικές ταινίες για όλη την οικογένεια. Το γιορτινό τηλεοπτικό ταξίδι συνεχίζεται και στον ΑΝΤ1. Ο σταθμός προβάλλει ταινίες για τους μικρούς του φίλους αλλά και αγαπημένες σειρές σε επανάληψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved