Σμαραγδής: «Όταν συνειδητοποίησα ότι “φεύγει” ο Στάθης Ψάλτης, τον επισκέφθηκα, Στενοχωρήθηκα πολύ»
Media

Σμαραγδής: «Όταν συνειδητοποίησα ότι “φεύγει” ο Στάθης Ψάλτης, τον επισκέφθηκα, Στενοχωρήθηκα πολύ»

Ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για τον Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο και υπήρξαν δυο πολύ αγαπημένοι φίλοι. 

Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του στους παρουσιαστές και μίλησε για τα πάντα.

Ο Γιάννης Σμαραγδής βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023 στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δυο στη 1" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός και διάσημος σκηνοθέτης έκανε λόγο για την ταινία Καποδίστριας, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ στη συνέχεια μίλησε εγια τον Σωτήρη Μουστάκα και τον Στάθη Ψάλτη που κατά τη γνώμη του άφησαν εποχή στις ταινίες του.

«Δόξα τω Θεώ, δύο μεγάλοι ηθοποιοί, ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης ήρθαν και άφησαν την ψυχή τους στις ταινίες μου. Και οι δύο είχαν καρκίνο, και οι δύο ήταν 66 χρονών.Ήρθαν στο γραφείο μου φθινόπωρο, άνοιξη κάναμε τα γυρίσματα, την άνοιξη πεθάνανε και οι δύο χωρίς να δουν την ταινία.

10 χρόνια ακριβώς. Τον Στάθη τον είχα δει 40 χρόνια πριν και του είχα πει ότι μια μέρα θα συνεργαστούμε. Του είπα ότι είναι μικρό αυτό που θα κάνει. “Τι σημασία έχει;” μου είπε. Και του είπα ότι πρέπει να βάλει την ψυχή του. Δεν ήξερα ακριβώς τι ήταν ο Στάθης σε αυτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Πάμε να κάνουμε τα γυρίσματα και ο Στάθης έχει την σκηνή με τον Οδυσσέα τον Παπασπηλιόπουλο. Ντύνεται και του φιλούσαν το χέρι νομίζοντας ότι είναι ηγούμενος του μοναστηριού.

Τελειώνοντας μου λέει ο Στάθης “πώς ήμουνα;” και του λέει η γυναίκα μου “όλη την ώρα έκλαιγε”. Όταν συνειδητοποίησα ότι “φεύγει” ο Στάθης, του πήγα την σκηνή που έπαιξε. Δύο μέρες πριν φύγει τον επισκέφτηκα. Και είπαμε διάφορα και λέω στη γυναίκα μου “γράφ’ τα”. “Πώς με έκανες έτσι αψηλό;” με ρώτησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved