Κοντογιαννίδης για Αγγελόπουλο: «Δεν ασχολούμαι με παρασκήνια, δεν σχολιάζω τίποτα»
Media

Κοντογιαννίδης για Αγγελόπουλο: «Δεν ασχολούμαι με παρασκήνια, δεν σχολιάζω τίποτα»

Ο ηθοποιός, Παύλος Κοντογιαννίδης υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη συμμετοχή στην ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή και αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης θα πρωταγωνιστήσει στην νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καποδίστριας».

Αρχικά ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι, του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Δεν σχολιάζω τίποτα, εγώ γνωρίζω όσα μου έχει πει ο σκηνοθέτης μου, Γιάννης Σμαραγδής…η ταινία έχει περάσει διάφορα στάδια, ήταν να γυριστεί πέρυσι, μεσολάβησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ύστερα ήρθε και η απώλεια της συζύγου του Γιάννη Σμαραγδή, μετά έπαθα κάτι και εγώ…» ανέφερε ο ηθοποιός.

Αποκάλυψε πως στην παραγωγή της ταινίας αλλά και στη διανομή της έχει μπει το Hollywood και πως για την ώρα αυτοί που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν είναι ο ίδιος και ο συνάδερφός του, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στην ερώτηση εάν μία εταιρεία διανομής μπορεί να επιβάλλει έναν ηθοποιό στο cast της ταινίας, ο ηθοποιός απάντησε πως δεν το γνωρίζει αυτό.

Σε ό,τι αφορά στους ρόλους και τα γυρίσματα της ταινίας είπε πως τον «Καποδίστρια» θα τον υποδυθεί Άγγλος ηθοποιός και πρόκειται για μία υπερπαραγωγή που θα γυριστεί σε 5-6 χώρες.

«Παίζουν πάρα πολλοί ηθοποιοί, θα παίξει ο τσάρος Αλέξανδρος, η τσαρίνα, η Ρωξάννη που ήταν η σύντροφος του Καποδίστρια, όλα αυτά θα γυριστούν στα original παλάτια του τσάρου στην Αγία Πετρούπολη» κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved