Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η δελεαστική πρόταση για το Survivor και ο λόγος που αρνήθηκε
Media

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η δελεαστική πρόταση για το Survivor και ο λόγος που αρνήθηκε

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το πρωί της Δευτέρας (9-01).

Ο ηθοποιός τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Έρωτας Φυγάς μίλησε για την πρόταση που είχε δεχτεί για το Survivor και τον λόγο που αρνήθηκε.

«Ισχύει ότι δεν πήγα στο Survivor γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να υπάρξω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το υποστηρίξω στον βαθμό που χρειάζεται», ανέφερε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και συνέχισε:

«Ναι μπορώ να το κάνω όταν γνωρίζω τις προθέσεις και τις διαθέσεις του άλλου. Όταν θα πούμε για τα παιδιά μας αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε, γιατί τα παιδιά μου δεν είναι αντικείμενά μου, είναι το στολίδι μου. Με κάποιον τρόπο πρέπει να τα διαφυλάξουμε εμείς μέχρι ένα σημείο σε μία τέτοια εποχή με τέτοιες κοινωνικές αλλαγές και αναταραχές, ψυχικές, πνευματικές, πολιτιστικές», είπε και αποκάλυψε πόσο δελεαστική ήταν στο οικονομικό σκέλος η πρόταση.

«Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία απ’ τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν ότι το να πηγαίνεις σε ένα reality είναι ένα είδος επαγγέλματος. Όχι, δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι. Δεν μου ακούγεται υγιές να ακούς από μικρά παιδιά θέλω να πάω στο Survivor, όταν τα ρωτάς: τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved