Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα και κάποιος τους πυροβολεί
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα και κάποιος τους πυροβολεί

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (10/1) επεισόδιο.

Ο Στέφανος ρίχνει ευθύνες στους εργάτες του για τη δολιοφθορά στο αμάξι του Μάρκου. Δεν πρέπει ν’ αφήνουν κανέναν να μπαίνει στο σπίτι. Ο Ιάσονας αποφασίζει να γίνει πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Ευγενία συναντιέται με την Αλεξάνδρα. Και αυτή την πείθει πως δεν έχει τίποτε με τον Μάρκο. Η Ευγενία της λέει χαρούμενη πως το ίδιο της είπε κι ο Μάρκος. Η Αλεξάνδρα πικραίνεται απ’ την απάντηση κι από αντίδραση έρχεται πιο κοντά στον Ιάσονα.

Ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα γιατί έχει να της πει κάτι σημαντικό. Μα πριν προλάβει να της το πει κάποιος τους πυροβολεί.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Άννα προσπαθεί να προσεγγίσει την μητέρα της για να τα βρουν. Η Ελπίδα, την απειλεί πως αν δεν επιστρέψει πίσω στο Παρίσι, θα λάβει άλλα μέτρα, πιο δραστικά. Ο Μιχάλης ενημερώνει τον Μάρκο πως η Ευγενία δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του ασθενούς που την περίμενε...

Του εκφράζει τις ανησυχίες του καθώς η ίδια είναι πολύ τυπική και δε θα έκανε κάτι τέτοιο αν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Θορυβημένος ο Μάρκος αποφασίζει να την ψάξει. Αναστατωμένοι όμως είναι και οι Δεμερτζήδες αφού ούτε αυτοί γνωρίζουν που βρίσκεται η Αλεξάνδρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved