Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Ιάσονας ξανά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και οι δυο με το θάνατο
Media

Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Ιάσονας ξανά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και οι δυο με το θάνατο

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (12/1) επεισόδιο.

Η Αλεξάνδρα αποφασισμένη να δείξει αγάπη στον Ιάσονα, τον κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Μήτσος έχοντας κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Χαράς, της λέει ψέματα και επιδίδεται στο γνωστό του πάθoς, το τζόγο.

Ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε κατ’ εντολή του Ιάσονα. Ο Μάρκος το μαθαίνει και οι δύο άντρες έρχονται ξανά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον και οι δυο με το θάνατο.

Η Μαργέτα και ο Στέφανος συνασπίζονται για να τους γλιτώσουν αλλά μπροστά στο σκηνικό θα βρεθεί και η μητέρα της Ευγενίας που αρχικά φαινόταν να είχε συμπαθήσει το Μάρκο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Στέφανος και η Μαργέτα γλιτώνουν παρά τρίχα τις σφαίρες που έριξε άγνωστος με καραμπίνα. Ο Στέφανος τρέχει να δει ποιος είναι αλλά δεν τον προλαβαίνει. Η Μαργέτα πάει να βρει τον Ιάσονα και τον κατηγορεί πως ήταν οργανωμένο από αυτόν.

Έρχεται στο Κιάρι η μητέρα της Ευγενίας να τη δει και να μιλήσουνε για τον Μάρκο. Η Στέλλα καταφέρνει να κατηγορήσει την Αναστασία κι έτσι η Αλεξάνδρα την απολύει και τη θέση της νταντάς παίρνει η Στέλλα. Στο αρχοντικό υποδέχονται τον Ιάσονα θριαμβευτικά για την πρώτη νίκη της ομάδας με πρόεδρο τον ίδιο.

Ο Στέφανος και ο Νικόλας μαθαίνουν πως τα φρένα του Μάρκου έκοψε ο Παύλος, ο φύλακας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ. Ο Στέφανος τον απειλεί πώς ή θα του αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να το κάνει ή θα τον παραδώσει στην χωροφυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved