Γωγώ Μπρέμπου:«Οι Μπουραντάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά δικά τους οικογενειακά ζητήματα»
Media

Γωγώ Μπρέμπου:«Οι Μπουραντάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά δικά τους οικογενειακά ζητήματα»

Η Γωγώ Μπρέμπου πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» και έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις εξελίξεις αλλά για τον ρόλο της στη σειρά.

Πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι ο αδικοχαμένος Αριστείδης είναι γιος του Αποστόλη;

Δεν το ξέρει ακόμα. Όταν το μάθει, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα με την ύπαρξη ενός παιδιού. Ακόμα και αν αυτό ήταν αποτέλεσμα “απάτης” από την πλευρά του Αποστόλη. Τα παιδιά είναι παιδιά. Δεν σε πληγώνει η ύπαρξη ενός παιδιού -αλίμονο!, αλλά το ψέμα του συντρόφου σου.

Γνωρίζουμε τη μητέρα;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχει εμφανιστεί στη σειρά. Δεν μπορώ να κάνω σπόιλερ. Πάντως, με την Όλγα δεν έχουν καμία επαφή. Ούτε είχαν ποτέ.

Η Όλγα γνωρίζει την Ντέπυ;

Μόνο ως δημόσιο πρόσωπο.

Ο «Παράδεισος» περνά δόλια στα χέρια της Όλγας και του Αποστόλη;

Ο “Παράδεισος των Κυριών” ως κτίριο ανήκει στην Όλγα. Ο Αποστολής όμως με δόλιο τρόπο, έχει καταφέρει να πάρει από την Όλγα την πλήρη εξουσιοδότηση για την εκμετάλλευση του κτιρίου. Επίσης, με απάτη, που θα αποκαλυφθεί φαντάζομαι, έχει μεταβιβάσει το κτίριο στον Αριστείδη, πράγμα που του επέτρεψε να ξεκινήσει μαζί με τον Ντίνο το πολυκατάστημα. Υπάρχουν πολλά που θα αποκαλυφθούν στην πλοκή της σειράς. Και η δικαίωση μπορεί να αργήσει, αλλά θα γίνει σταδιακά με απροσδόκητο τρόπο.

Ο Ντίνος διώχνεται από το κατάστημα;

Έτσι φαίνεται στην αρχή, αλλά την επιχείρηση θα διευθύνει ο πρώην αντίζηλος του, ο Πάρης. Η σύγκρουση των δύο θα αποκαλύψει πολλά μυστικά και η Όλγα δεν θα μείνει αμέτοχη.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν;

Όλο το προσωπικό. Δεν θα μπορούσαν ποτέ η Όλγα και ο Πάρης να κάνουν ανθρώπους να χάσουν τη δουλειά τους.

Το Μπουραντέικο με τις νέες εξελίξεις θα πανικοβληθεί;

Οι Μπουραντάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά δικά τους οικογενειακά ζητήματα για να ασχοληθούν με την αλλαγή ιδιοκτησίας της επιχείρησης του “Παραδείσου”. Το ψέμα μέσα στο οποίο ζουν τόσα χρόνια θα τους χτυπήσει την πόρτα δυνατά και αμετάκλητα.

Στον «Παράδεισο» ποιος θα έχει το γενικό πρόσταγμα;

Προς το παρόν, ο γιος μου. Πράγμα το οποίο θα στηρίξω με όσες δυνάμεις διαθέτω. Στο μέλλον όμως.

Η Όλγα θα αποκτήσει εγγόνι, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι καρπός βιασμού από το γιο της. Πώς διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση;

Για την Όλγα εκείνο που μετράει είναι η έλευση ενός παιδιού. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή οι εκτρώσεις ήταν παράνομες και τα παιδιά εκτός γάμου δακτυλοδεικτούμενα. Κάνει ό,τι της υπαγορεύει το ήθος της εποχής. Στο βάθος, όμως, ξέρει πως τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα έχει καλή κατάληξη, γιατί είναι κατάφωρα άδικο προς την Αμαλία.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved