Βασίλης Ζούλιας: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks, κακώς βέβαια»
Media

Βασίλης Ζούλιας: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks, κακώς βέβαια»

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Open.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε κάνει δοκιμαστικό για κριτής του My style rocks όμως τελικά δεν τον πήραν!

«Δεν κάνω για ριάλιτι εγώ, δεν πιστεύω ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν είμαι για αυτά τα κανάλια τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι καλός για την ΕΡΤ1 και το History Channel. Καλεσμένος με χαρά να βρεθώ ξανά στο GNTM αλλά ακόμα είναι νωρίς, δεν έχει συζητηθεί κάτι.

Δεν μου είναι εύκολο αυτό ούτε και να βγαίνω σε συνεντεύξεις μου είναι εύκολο, αλλά το κάνω γιατί κάνετε οι δημοσιογράφοι μια δουλειά και τη σέβομαι», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε:

«Το My Style Rocks δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί τις ώρες που προβάλλεται είμαι στη δουλειά. Είναι ένα διασκεδαστικό σόου για κάποιον που κάθεται στο σπίτι του και θέλει να περάσει όμορφα.

Μου είχαν κάνει παλιότερα πρόταση και είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My Style Rocks. Δεν με πήραν, κακώς έκανα και το δοκιμαστικό. Αλλά δεν μπορούσα να πω όχι γιατί κάποιος που με ξέρει, πιστεύω, δεν χρειάζεται να με περάσει από δοκιμαστικό»

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved