Survivor All Star: Οι αντιδράσεις των παικτών μετά την αποχώρηση του Μισθοφόρου- Τα κλάματα του Τάκη
Media

Survivor All Star: Οι αντιδράσεις των παικτών μετά την αποχώρηση του Μισθοφόρου- Τα κλάματα του Τάκη

Survivor All Star: Το σημερινό επεισόδιο (5-2) ξεκίνησε με τις αντιδράσεις των Διάσημων και των Μαχητών μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, που έπεσε σαν "βόμβα" στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το ριάλιτι και ο ίδιος έκπληκτος μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έφυγε από το συμβούλιο, χωρίς να χαιρετήσει κανέναν και χωρίς να πει τίποτα στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και απογοητεύτηκε ακόμα και ο ίδιος.

Στο σημερινό επεισόδιο (5-2) του Survivor All Star και μετά την αποχώρηση του μισθοφόρου, οι αντιδράσεις και στις δυο παραλίες ήταν έντονες, με τον Τάκη Καραγκούνια να κάνει την αρχή, με τον παίκτη να κλαίει, μιας και δεν πίστευε ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι πλέον εκτός ριάλιτι. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπαθούσε να τον παρηγορήσει λέγοντάς του ότι δεν θα χαθούν και ότι απλά ο παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα και πώς το παιχνίδι είναι έτσι, αφού όλοι θα περάσουν από αυτήν την θέση.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, είπε πώς δεν έχει πάει και πολύ καλά το All Star για τους παίκτες του 2017, μιας και από την αρχή των αποχωρήσεων έχει παρατηρήσει ότι οι πάικτες εκείνης της σεζόν είναι και οι πιο άτυχοι...

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, από την ομάδα των Διασήμων απέδωσε την αποχώρησή του λόγω της σωματικής τους κατάστασης, μιας και ο πρώην παίκτης είχε διάφορα θέματα με τη μέση του και δεν έκανε λίγη γυμναστική, για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει...

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Αφροδίτη Σκαφίδα έκαναν λόγο για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως έναν παίκτη που μπορούσε να κινήσει τα νήματα στην ομάδα των Μαχητών και πλέον θα είναι σχετικά ξεκρέμαστοι οι αντίπαλοι.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε λόγο για την αποχώρηση τόσο του Μισθοφόρου, όσο και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, λέγοντας: «Ήταν η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πρώτα και μετά η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωσυόπουλου. Η Ευρυδίκη και ο Κώστας δεν απέδωσαν ούτε το 20% αγωνιστικά απ’ ότι την χρονιά τη δικιά μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το ξέρουν και τα δυο αυτά παιδιά γιατί αυτό ισχύει»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved