Showbiz

Survivor All Star: Αγωνία για τον Δάντη - Επικοινωνεί κάθε μέρα με την παραγωγή για την Ασημίνα

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Άφαντη παραμένει η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή τους από το παιχνίδι όμως οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, γεγονός που τους έχει αγχώσει. 

Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Δάντης ο οποίος, σύμφωνα με το Open Weekend επικοινωνεί καθημερινά με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης όμως οι άνθρωποί της τον έχουν αφήσει στα... μαύρα σκοτάδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι εδώ και αρκετές μέρες, όμως ούτε έχουν τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους το κινητό τους τηλέφωνο, ούτε μπορούν να επικοινωνήσουν με κάποιον δικό τους άνθρωπο καθώς παραμένουν στην απομόνωση με την πιθανότητα να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Το γεγονός όμως ότι Δαλάκα και Ασημίνα δεν εμφανίζονται στις τηλεοπτικές οθόνες, φορτίζει ακόμα περισσότερο συναισθηματικά τους δικούς τους ανθρώπους που αγωνιούν για το αν είναι καλά ή όχι.

Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, οι άνθρωποι της παραγωγής καθησυχάζουν τον Χρήστο Δάντη και τους οικείους των δύο κοριτσιών που επικοινωνούν μαζί τους πως είναι καλά στην υγεία τους όμως ίσως αυτό δεν φτάνει για την ψυχολογία τους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved