Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι δυο γάμοι, ο νέος έρωτας και η αποκάλυψη της ηλικίας της
Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι δυο γάμοι, ο νέος έρωτας και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για την προσωπική της ζωή με τον σύντροφο της Κυριάκο Σκούρα, εξηγεί τι κράτησε από τους δύο γάμους της ενώ δηλώνει πιο νέα και ζωντανή από ποτέ στα 54 της χρονιά.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ του Φοίβου «Γεια» και μιλάει για τον ρόλο της.

«Το ‘’Γεια’’ είναι ένα παραμύθι που τα εχει όλα και ντύνεται με τα τραγούδια του άλμπουμ του Φοίβου για τη Δέσποινα Βανδή. Υποδύομαι μια βασίλισσα και η βασιλομήτωρ Αλέκα Κανελίδου με τρολάρει συνέχεια».

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει για τη σχέση της με τον σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα.

«Πάντα περιμένεις έναν πρίγκηπα να εμφανιστεί στη ζωή σου. Με την τελευταία μου σχέση είμαι καλά και ισορροπημένη αλλά και στο παρελθόν έχω ζήσει πολύ όμορφα. Η κάθε μια σχέση μου ήταν προσωπική επιλογή και κάτι μου έδωσε».

palaiologou-(4).jpg

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα όσα γράφονταν στον Τύπο για εκείνη.

«Ποτέ δεν μου άρεσε που έγραφαν για την προσωπική μου ζωή αλλά δεν μπορούσα να το αποφύγω. Τα περισσότερα που γράφουν για μένα είναι ψέματα».

Μιλώντας για τους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν, η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα έκανε και έναν τρίτο γάμο.

«Μόνο τα καλά κρατάω από τις προηγούμενες σχέσεις μου, για αυτά πήγα. Τα πάντα είναι ανοιχτά οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω έναν τρίτο γάμο. Το επαγγελματικό κομμάτι μου πήγε καλά, το προσωπικό μου με τις αποτυχίες είναι εμπειρίες ζωής».

palaiologou-(1).jpg

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε και για τους γονείς, λέγοντας πως μπορεί να λυγίσει για τον πατέρα της.

«Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να σπάσω για τον πατερά μου και να κλάψω. Με τη μαμά μου είμαστε πάντα κοντά και τώρα ένας λόγος παραπάνω να είμαστε κοντά», είπε και συνέχισε, λέγοντας:

«Η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο, δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54, αισθάνομαι 25. Δεν έχω καταλάβει για ποτέ έφυγαν τα 40, κοιτάω πίσω και λέω τι έγινε ρε παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved