Γκοτσόπουλος: Η κρίση πανικού μετά τη συνέντευξή του στον Αρναούτογλου και η προσωπική του ζωή
NDP photo agency
Media

Γκοτσόπουλος: Η κρίση πανικού μετά τη συνέντευξή του στον Αρναούτογλου και η προσωπική του ζωή

Για την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που γνώρισε μετά τις Άγριες Μέλισσες και πώς τη διαχειρίστηκε, μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην εκπομπή Στούντιο 4.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά τη συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έπαθε κρίση πανικού και εξήγησε το γιατί.

1676052715364-691977620-gkotsopoulos-(3).jpg

«Έπαθα μία κρίση πανικού σε αυτήν τη διάρκεια. Έπρεπε να πάω σε μία τηλεοπτική συνέντευξη και δεν ένιωθα καλά, ήμουν πάρα πολύ πιεσμένος από τα γυρίσματα, από τα ξενύχτια, από την πίεση αυτή. Το είχα υποσχεθεί στον Γρηγόρη μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που έπρεπε να πάω στον Αρναούτογλου. Πήγα έκανα τη συνέντευξη και μετά έπαθα κρίση πανικού, από την πίεση. Είπα μετά ότι δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου, αν δεν μου το συγχωρέσει ένας δημοσιογράφος ας μη μου το συγχωρέσει. Γι' αυτό και άργησα να έρθω και εδώ γιατί έπρεπε λίγο όλα να μπουν σε μία σειρά. Να ήταν αυτά τα προβλήματά μας αλήθεια», είπε και συνέχισε:

«Η αναγνωρισιμότητα δεν με έχει κλείσει σπίτι μου, κάνω μία δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο. Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και τους προσκαλώ σε μία πτήση να μπούμε όλοι μαζί. Εάν με κοιτάξουν επειδή κάνουμε καλά όλοι μαζί αυτοί την πτήση... Καταλαβαίνω και την περιέργεια του κόσμου, είναι λογικό. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα μου συνέβαινε αυτό. Δεν είχα στόχο να γίνω γνωστός και διάσημος, καθόλου. Οι "Μέλισσες" μπήκαν στη ζωή μου μετά τα τριάντα οπότε είχα αποφασίσει πριν ότι δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση, η δημοσιότητα, με νοιάζει να έχω ωραίες συνεργασίες και να εξελίσσομαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Όταν είπα στον εαυτό μου ότι δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση το είπα με χαρά, με μία συνειδητοποίηση ότι δεν είναι αυτός ο στόχος μου».

gkotsopoulos-(6).jpg

Όσο για τον λόγο που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε πως:

gkotsopoulos-(4).jpg

«Δεν επέτρεψα να παραβιαστεί ο προσωπικός μου χώρος, με βοήθησε το μυαλό μου να μην το επιτρέψω. Έχει συμβεί μια - δυο φορές να γράψουν κάτι, να συμβεί κάτι, δεν το ελέγχεις. Ήμουν μία φορά στη Βουκουρεστίου με την αδερφή μου πηγαίναμε σε ένα παιδικό θέατρο. Διάβασα μετά τίτλους "Με ποια νεαρή κοπέλα ήταν; Διαβάστε στην επόμενη σελίδα". Έγραφε στην επόμενη "Η αδερφή του". Ε αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Συνήθως όμως δεν το επιτρέπω. Ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου είναι αυτός, δεν θέλω να ανοίξω αυτήν την πόρτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved