Αγγελική Δαλιάνη: Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις!
Media

Αγγελική Δαλιάνη: Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις!

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα για τη γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη, τη δημοσιότητα που απέκτησε με τη σειρά «Μαρία, η άσχημη» και αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Αρχικά ανέφερε για τη σειρά, Μαρία η άσχημη: «Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Είχαμε 15ωρα γυρίσματα, ήταν μία καθημερινή σειρά, τελείως προσωποκεντρική κι εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Το 2005 τελείωσα τη σχολή, τέλη του 2006 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, ήταν πολύ ελκυστικό όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο».

daliani-(4).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Με άγχωσε η ξαφνική δημοσιότητα. Με ακολούθησε μια φορά ένας παπαράτσι από του Γκύζη μέχρι τα πλατό στα Σπάτα, για να με φωτογραφήσει πώς είμαι στην πραγματικότητα. Έλεγα: Παναγία μου, εγώ και η Νταϊάνα» παραδέχεται με χιούμορ η ηθοποιός.

Και τόνισε: «Κάποια στιγμή διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες μου από τη δραματική σχολή. Η συμφωνία με το κανάλι ήταν να πηγαίνω στις εκπομπές ως ρόλος, απαντούσα σαν να είμαι η Μαρία».

Η πιο δύσκολη περίοδο ήταν πρόωρη γέννηση του γιου της:

«Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved