Οι νέες τηλεοπτικές σειρές που ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά
Media

Οι νέες τηλεοπτικές σειρές που ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά

Η ελληνική μυθοπλασία είναι στα καλύτερά της και την επόμενη σεζόν αναμένουμε νέες σειρές που θα καθηλώσουν το κοινό και θα συζητηθούν.

Τα κανάλια ήδη «κλειδώνουν» τις παραγωγές τους για τη σεζόν 2023-2024. Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να «ρίξει στη μάχη» την «Μάγισσα», η οποία θα έχει την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά με τις «Άγριες Μέλισσες», της Μελίνας Τσομπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Έλληνες ετοίμαζαν την επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους... Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι. Κάποια από τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν γίνει γνωστά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι αυτό της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Κατερίνας Λέχου.

Στο ίδιο μετερίζι ετοιμάζονται οι «Ψυχοκόρες». Το σενάριο, που υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη, αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης, με μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν. Μία από τις κεντρικές ηρωίδες θα υποδυθεί η Δήμητρα Ματσούκα, σηματοδοτώντας μάλιστα με αυτό τον τρόπο την επιστροφή της στην τηλεόραση, ύστερα από αρκετό καιρό.

Μία από τις παραγωγές της ΕΡΤ1, που έχουν ήδη συζητηθεί, είναι η «Παραλία», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2023 και είναι βασισμένη στο βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», πρωταγωνίστρια θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη και στο πλευρό της θα δούμε μοναδικούς και αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως τους Κώστα Νικούλι, Μάκη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μοθωναίο, Γιούλικα Σκαφιδά, Μπέττυ Λιβανού, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Νίκο Ψαρρά ,Γιώργο Νινιό.

Η Δανάη θα υποδυθεί την Υπατία Αρχοντάκη, μία κοπέλα που μεγάλωσε στην Κρήτη και σπούδασε στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στα Μάταλα, θα ανακοινώσει τον γάμο της με τον Γιάννη Κακουράκη. Όμως, ένα γεγονός, με το οποίο θα έρθει αντιμέτωπη, θα της αλλάξει τη ζωή. Μια πρόσκληση, ένας καταυλισμός χίπηδων, μια γνωριμία, μια δολοφονία και ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν είναι μερικά από αυτά που θα παρακολουθήσουμε.

Η νέα χρονιά θα φέρει και την δεύτερη σεζόν του «Maestro», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024.

Μία ακόμη επιστροφή θα είναι αυτή της παραγωγής «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό». Ο δεύτερος κύκλος της μεγάλης παραγωγής, σε σενάριο Γιώργου Τσιάκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, ξεκινά γυρίσματα μέσα στον Απρίλιο, θα αποτελείται από 12 επεισόδια και θα εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στον ασκητικό βίο του Αγίου Παϊσίου στο Άγιο Όρος.

Όπως φαίνεται, θα προβληθεί και το «Milky Way», σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου. Η σειρά αφορά στην ιστορία μιας έφηβης. Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα, να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;

Πηγή: Τύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved